Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Justin Timberlake își pregătește revenirea în muzică - TEASER

După o perioadă de timp îndelungată dedicată filmelor și industriei IT, Justin Timberlake revine la prima sa pasiune - muzica. Artistul a postat un clip pe pagina sa de facebook, indicând faptul că în curând vom asculta muzică nouă.
Justin Timberlake

Justin Timberlake

După o perioadă de timp îndelungată dedicată filmelor și industriei IT, Justin Timberlake revine la prima sa pasiune - muzica. Printr-un anunț vag și scurt publicat pe twitter și facebook, artistul a dat de știre că se pregătește ceva nou, indiciile din presa internațională ducând la ideea unui nou album. Cele 24 de ore de la anunțul inițial s-au scurs, artistul postând pe internet la ora stabilită un clip ce poate fi urmărit mai jos.

Justin Timberlake

Justin Timberlake

Ultimul album Justin Timberlake, intitulat FutureSex/LoveSounds, a apărut în septembrie 2006, urcând rapid în topurile de pretutindeni. Hiturile "SexyBack", "My Love" și "What Goes Around... Comes Around" au ținut ocupate paginile revistelor din industria muzicală, scoțând la suprafață un artist ajuns la maturitate, cu sound puternic și ușor de recunoscut în "marele ocean" al genului pop. Palmaresului fostului "teen idol" i s-au adăugat atunci 4 nominalizări la premiile Grammy - dintre care 2 s-au finalizat cu titlul de câștigător - și 7 nominalizări la MTV Video Music Awards, din care 4 au fost adjudecate.

În ultima perioadă, însă, premiile din industria muzicală l-au ocolit, artistul luând o pauză de 7 ani pentru a-și concentra atenția spre alte proiecte. Aparițiile în filme precum "In Time" sau "Friends with Benefits" nu au trecut neobservate, popularitatea cântărețului crescând astfel și pe segmentul cinematografic. O altă sferă de interes ce l-a ținut ocupat pe Justin în ultima perioadă este domeniul IT. Artistul a devenit un actor important în conducerea companiei ce a lansat  Myspace, el fiind cel care cu puțin timp în urmă a dezvăluit noul design al platformei de socializare.

Cum prima pasiune nu se uită niciodată, Justin Timberlake dă curs zvonurilor cu privire la un posibil nou album, fără a elimina suspansul. Artistul a postat pe pagina sa de facebook un clip în care vorbește despre importanța muzicii în viața sa și despre faptul că acest capitol nu este nici pe departe încheiat. Deși nu se dau detalii concrete cu privire la un nou single, cei care au accesat clipul de pe noul site al lui Justin au fost puși în fața unui nou deadline.

Astfel, în aproximativ 3 zile vom afla mai multe detalii despre cursul pe care îl va lua cariera muzicală a lui Justin Timberlake. Ar putea fi vorba fie despre un single nou, fie despre un album nou, fie despre ambele. Un lucru este cert: suspansul din filmele în care a jucat în ultima perioadă se regăsește și în abordarea promovării muzicii.

Justin Timberlake - I'm Ready

Citește mai multe despre Justin Timberlake
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pentru concertul Mungo Jerry vor fi bilete doar cu loc

Toţi deținătorii de bilet pentru concertul Mungo Jerry ce va avea loc pe 25 ianuarie la Hard Rock Cafe vor...

Închide