Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Justin Timberlake își pregătește revenirea în muzică - TEASER

După o perioadă de timp îndelungată dedicată filmelor și industriei IT, Justin Timberlake revine la prima sa pasiune - muzica. Artistul a postat un clip pe pagina sa de facebook, indicând faptul că în curând vom asculta muzică nouă.

Publicat

pe

Justin Timberlake
Justin Timberlake

După o perioadă de timp îndelungată dedicată filmelor și industriei IT, Justin Timberlake revine la prima sa pasiune - muzica. Printr-un anunț vag și scurt publicat pe twitter și facebook, artistul a dat de știre că se pregătește ceva nou, indiciile din presa internațională ducând la ideea unui nou album. Cele 24 de ore de la anunțul inițial s-au scurs, artistul postând pe internet la ora stabilită un clip ce poate fi urmărit mai jos.

Justin Timberlake

Justin Timberlake

Ultimul album Justin Timberlake, intitulat FutureSex/LoveSounds, a apărut în septembrie 2006, urcând rapid în topurile de pretutindeni. Hiturile "SexyBack", "My Love" și "What Goes Around... Comes Around" au ținut ocupate paginile revistelor din industria muzicală, scoțând la suprafață un artist ajuns la maturitate, cu sound puternic și ușor de recunoscut în "marele ocean" al genului pop. Palmaresului fostului "teen idol" i s-au adăugat atunci 4 nominalizări la premiile Grammy - dintre care 2 s-au finalizat cu titlul de câștigător - și 7 nominalizări la MTV Video Music Awards, din care 4 au fost adjudecate.

În ultima perioadă, însă, premiile din industria muzicală l-au ocolit, artistul luând o pauză de 7 ani pentru a-și concentra atenția spre alte proiecte. Aparițiile în filme precum "In Time" sau "Friends with Benefits" nu au trecut neobservate, popularitatea cântărețului crescând astfel și pe segmentul cinematografic. O altă sferă de interes ce l-a ținut ocupat pe Justin în ultima perioadă este domeniul IT. Artistul a devenit un actor important în conducerea companiei ce a lansat  Myspace, el fiind cel care cu puțin timp în urmă a dezvăluit noul design al platformei de socializare.

Cum prima pasiune nu se uită niciodată, Justin Timberlake dă curs zvonurilor cu privire la un posibil nou album, fără a elimina suspansul. Artistul a postat pe pagina sa de facebook un clip în care vorbește despre importanța muzicii în viața sa și despre faptul că acest capitol nu este nici pe departe încheiat. Deși nu se dau detalii concrete cu privire la un nou single, cei care au accesat clipul de pe noul site al lui Justin au fost puși în fața unui nou deadline.

Astfel, în aproximativ 3 zile vom afla mai multe detalii despre cursul pe care îl va lua cariera muzicală a lui Justin Timberlake. Ar putea fi vorba fie despre un single nou, fie despre un album nou, fie despre ambele. Un lucru este cert: suspansul din filmele în care a jucat în ultima perioadă se regăsește și în abordarea promovării muzicii.

Justin Timberlake - I'm Ready

Comentează

Albume noi

Justin Timberlake lansează albumul "Everything I Thought It Was" - TRAILER

După șase ani, Justin Timberlake revine în atenția fanilor cu un nou album de studio, "Everything I Thought It Was". Până la apariția materialului complet, artistul a incitat publicul cu un trailer video, disponibil de vizionat în articol.

Publicat

pe

Trailer "Everything I Thought It Was"
Trailer "Everything I Thought It Was" │ FOTO: captură YouTube / Justin Timberlake

Au trecut aproximativ șase ani de la ultimul album lansat de Justin Timberlake, dar artistul nu s-a dezis de pasiunea sa pentru muzică. A pregătit un nou material discografic, ce va ajunge în mâinile fanilor anul acesta.

Mai mult, "Everything I Thought It Was" este prefațat de piesa "Selfish", ce urmează să fie lansată oficial pe 25 ianuarie. Vestea a fost oferită de Timberlake pe social media, publicând o imagine realizată de Charlotte Rutherford. Artwork-ul îl prezintă pe artist cu spatele la cameră, privind spre un apus frumos colorat.

"Selfish" este o piesă marcată de influențe R&B, ce s-a bucurat deja de un debut live, pe 19 ianuarie, în cadrul unui concert pe care Timberlake l-a susținut în Memphis.

În ceea ce privește albumul "Everything I Thought It Was", acesta beneficiază de un trailer intrigant. O mașină se oprește la o benzinărie din deșert, iar naratorul, interpretat de Benicio Del Toro, spune:

"Ce avem noi aici? Ooh, e o mașină drăguță! Stai, este un model. Asta spunea JT? OK, acel apus de soare cu siguranță nu este real. Oh, iată-l pe Justin! De ce nu se întoarce? La ce naiba se uită?

TRAILER "Everything I Thought It Was"

Citește în continuare

Trending