Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Joe Satriani concertează în premieră în România - VIDEO

Chitaristul Joe Satriani va ajunge pentru prima dată la București, unde va susține un concert la Sala Palatului pe 20 mai 2013. Vezi prețurile biletelor.
Joe Satriani

Joe Satriani │ FOTO: Christie Goodwin

Legendarul chitarist Joe Satriani va ajunge pentru prima dată la București pe 20 mai 2013. Așteptarea va lua sfârșit odată cu recitalul programat la Sala Palatului din București, în cadrul turneului european din 2013. Evenimentul este organizat de Events.

Joe Satriani în concert pe stadionul Wembley

Joe Satriani în concert pe stadionul Wembley │ FOTO: Christie Goodwin

Joe Satriani (56 de ani) și-a căpătat reputația internațională odată cu discul din anul 1987 - "Surfing with the Alien". După 10 milioane de discuri vândute și 14 nominalizări la Premiile Grammy, chitaristul de rock instrumental continuă să fie adorat de fanii săi din întreaga lume.

La începutul carierei de chitarist de rock instrumental, Satriani părea mai degrabă un profesor și mentor decât un interpret. Printre elevii săi s-au numărat: Steve Vai - care a concertat și anul trecut la Sala Palatului, Kirk Hammett de la Metallica și David Bryson de la Counting Crows. Toţi aceștia recunosc că "Satch" le-a fost de nenumărate ori sursă de inspirație, iar fanii lor pot sesiza în interpretare influența expertizei tehnice a lui Joe Satriani. De la lansarea discului "Surfing with the Alien", care l-a propulsat în lumina reflectoarelor, cariera lui Satriani a luat altă direcție. A fost votat drept cel mai bun chitarist de către cititorii celor mai prestigioase reviste de muzică și l-a însoțit pe Mick Jaggerde la Rolling Stones în primul lui turneu solo. Alături de Deep Purple, Satriani a cântat în turneele acestora din Japonia și Europa.

În 2009, Satriani a format trupa Chickenfoot împreună cu Sammy Hagar și Michael Anthony (Van Halen) și Chad Smith (Red Hot Chili Peppers). Albumul de debut a fost bine primit internațional, obținând premii în SUA, Canada și Europa. Revista Classic Rock numea Chickenfoot drept cea mai bună formație debutantă a anului 2009. Și cel de-al doilea album Chickenfoot din 2010 s-a bucurat de o critică favorabilă, beneficiind și de un turneu european de promovare.

Pe plan solo, cel mai nou album de studio al lui Satriani datează din octombrie 2010 și se numește "Black Swans and Wormhole Wizards". Chitaristul a lansat anul trecut - pe 24 aprilie - și un disc live - "SATCHURATED: Live In Montreal" în format de dublu CD și Blu-ray 3D. Înregistrările video sunt de la concertul din Metropolis, Montreal, de pe 12 decembrie 2010, iar 10 piese din cele 25 sunt de pe albumul din 2010.

Joe Satriani

Joe Satriani

Bilete la concertul lui Joe Satriani

Concertul de pe 20 mai 2013 va începe de la ora 20.00, accesul spectatorilor fiind posibil începând cu ora 19.00.

Biletele se vor pune în vânzare luni, 21 ianuarie, la ora 10.00, prețurile fiind următoarele, în funcție de locul în sală:

  • Categoria I - 250 lei / 225 lei
  • Categoria II - 200 lei / 180 lei
  • Categoria III - 160 lei / 144 lei
  • Categoria IV - 130 lei / 117 lei
  • Categoria V - 100 de lei / 90 lei

Organizatorul Events derulează o promoție pre-sale până pe 27 ianuarie inclusiv. Cumpărătorii vor beneficia de 10% discount la toate categoriile de bilete.

Tichetele se pot cumpăra online pe Eventim.ro.

Ascultă Joe Satriani - Always with me, always with you

InfoMusic susține concertul Joe Satriani în calitate de partener media și vă va ține la curent în perioada următoare cu activitatea chitaristului și derularea evenimentului de la Sala Palatului.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Joe Satriani
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Muse a lansat piesa "Supremacy" - LYRIC VIDEO

Muse a lansat cel de-al 4-lea single de pe albumul "The 2nd Law". Piesa se numește "Supremacy" și conform spuselor...

Închide