Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix

Joe Satriani concertează în premieră în România - VIDEO

Chitaristul Joe Satriani va ajunge pentru prima dată la București, unde va susține un concert la Sala Palatului pe 20 mai 2013. Vezi prețurile biletelor.
Joe Satriani

Joe Satriani │ FOTO: Christie Goodwin

Legendarul chitarist Joe Satriani va ajunge pentru prima dată la București pe 20 mai 2013. Așteptarea va lua sfârșit odată cu recitalul programat la Sala Palatului din București, în cadrul turneului european din 2013. Evenimentul este organizat de Events.

Joe Satriani în concert pe stadionul Wembley

Joe Satriani în concert pe stadionul Wembley │ FOTO: Christie Goodwin

Joe Satriani (56 de ani) și-a căpătat reputația internațională odată cu discul din anul 1987 - "Surfing with the Alien". După 10 milioane de discuri vândute și 14 nominalizări la Premiile Grammy, chitaristul de rock instrumental continuă să fie adorat de fanii săi din întreaga lume.

La începutul carierei de chitarist de rock instrumental, Satriani părea mai degrabă un profesor și mentor decât un interpret. Printre elevii săi s-au numărat: Steve Vai - care a concertat și anul trecut la Sala Palatului, Kirk Hammett de la Metallica și David Bryson de la Counting Crows. Toţi aceștia recunosc că "Satch" le-a fost de nenumărate ori sursă de inspirație, iar fanii lor pot sesiza în interpretare influența expertizei tehnice a lui Joe Satriani. De la lansarea discului "Surfing with the Alien", care l-a propulsat în lumina reflectoarelor, cariera lui Satriani a luat altă direcție. A fost votat drept cel mai bun chitarist de către cititorii celor mai prestigioase reviste de muzică și l-a însoțit pe Mick Jaggerde la Rolling Stones în primul lui turneu solo. Alături de Deep Purple, Satriani a cântat în turneele acestora din Japonia și Europa.

În 2009, Satriani a format trupa Chickenfoot împreună cu Sammy Hagar și Michael Anthony (Van Halen) și Chad Smith (Red Hot Chili Peppers). Albumul de debut a fost bine primit internațional, obținând premii în SUA, Canada și Europa. Revista Classic Rock numea Chickenfoot drept cea mai bună formație debutantă a anului 2009. Și cel de-al doilea album Chickenfoot din 2010 s-a bucurat de o critică favorabilă, beneficiind și de un turneu european de promovare.

Pe plan solo, cel mai nou album de studio al lui Satriani datează din octombrie 2010 și se numește "Black Swans and Wormhole Wizards". Chitaristul a lansat anul trecut - pe 24 aprilie - și un disc live - "SATCHURATED: Live In Montreal" în format de dublu CD și Blu-ray 3D. Înregistrările video sunt de la concertul din Metropolis, Montreal, de pe 12 decembrie 2010, iar 10 piese din cele 25 sunt de pe albumul din 2010.

Joe Satriani

Joe Satriani

Bilete la concertul lui Joe Satriani

Concertul de pe 20 mai 2013 va începe de la ora 20.00, accesul spectatorilor fiind posibil începând cu ora 19.00.

Biletele se vor pune în vânzare luni, 21 ianuarie, la ora 10.00, prețurile fiind următoarele, în funcție de locul în sală:

  • Categoria I - 250 lei / 225 lei
  • Categoria II - 200 lei / 180 lei
  • Categoria III - 160 lei / 144 lei
  • Categoria IV - 130 lei / 117 lei
  • Categoria V - 100 de lei / 90 lei

Organizatorul Events derulează o promoție pre-sale până pe 27 ianuarie inclusiv. Cumpărătorii vor beneficia de 10% discount la toate categoriile de bilete.

Tichetele se pot cumpăra online pe Eventim.ro.

Ascultă Joe Satriani - Always with me, always with you

InfoMusic susține concertul Joe Satriani în calitate de partener media și vă va ține la curent în perioada următoare cu activitatea chitaristului și derularea evenimentului de la Sala Palatului.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Joe Satriani
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Muse a lansat piesa "Supremacy" - LYRIC VIDEO

Muse a lansat cel de-al 4-lea single de pe albumul "The 2nd Law". Piesa se numește "Supremacy" și conform spuselor...

Închide