Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Jason Newsted a lansat primul clip Newsted: Soldierhead - VIDEOCLIP

Jason Newsted (ex-Metallica) a lansat primul clip cu noua trupă Newsted. Piesa aleasă poartă numele "Soldierhead" și este inclusă pe EP-ul "Metal". CD-ul a ieșit pe piață în data de 8 ianuarie 2013 prin intermediul rețelei iTunes și conține patru piese.

Newsted

Fostul basist Metallica, Jason Newsted (Voivod, Flotsam & Jetsam, Echobrain, WhoCares) a lansat primul videoclip cu noua sa trupă, Newsted. Piesa aleasă poartă numele "Soldierhead" și este extrasă de pe primul material discografic intitulat "Metal". EP-ul a ieșit pe piață în data de 8 ianuarie 2013 prin intermediul rețelei iTunes și conține patru piese. Despre acest clip artistul a declarat că este filmat în maniera old-school într-o fabrică părăsită. Acesta a dorit ceva simplu în care să apară doar trupa, așa că cei trei s-au bucurat din plin de momentele trăite în fața camerei de filmat.

Newsted - Soldierhead

Tracklist Metal

  • Soldierhead
  • Godsnake
  • King Of The Underdogs
  • Skyscraper Doom

Jason Newsted a declarat pe pagina de facebook că este "ultra-mândru de perioada petrecută în trupă" și că le este recunoscător colegilor pentru experiențele minunate trăite împreună vreme de 15 ani.Acesta a activat în Metallica în perioada 1986 - 2001, ocupând locul regretatului Cliff Burton. După plecarea din trupă, muzicianul și-a lansat propriul proiect muzical, Echobrain, a cântat cu Ozzy Osbourne și apoi s-a alăturat trupei canadiene Voivod. Locul lui Newsted în Metallica a fost luat de basistul Robert Trujillo în 2003.

Newsted

Newsted (Foto: www.facebook.com)

La sfârșitul lunii octombrie 2012 artistul s-a căsătorit cu Nicole Leigh Smith. Aceștia aveau o relație de mulți ani hotărând să faca pasul cel mare. Actuala doamnă Newsted, a declarat: "Jason este un tip fantastic de talentat, iar eu sunt fericită să-i port numele de familie". Nicole este cea care l-a încurajat pe Jason în 2005 să găsească un nou hobby acesta descoperindu-și pasiunea pentru pictură.

În discursul acordat la includerea Metallica în Rock And Roll Hall Of Fame (2009), Jason Newsted i-a mulțumit lui Nicole: "Este dragostea vieții mele, a rămas lângă mine în ultimii șapte ani plini de provocări și aventuri".

Citește mai multe despre Jason NewstedMetallica
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Căști audio AC/DC pentru urechi de rocker

După apariția căștilor Motorhead, o altă trupă rock s-a preocupat să sune cât mai fidel în urechile fanilor. AC/DC s-a...

Închide