Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Inna lansează clipul noului single "More Than Friends" - TEASER

Inna lansează clipul single-ului "More Than Friends", vineri 18 ianuarie. Acesta a fost filmat în L.A, unde artista a realizat noul album "Party Never Ends".

Secvență clip Inna - "More Than Friends"

Inna - "More Than Friends"

Inna va lansa videoclipul noului single, "More Than Friends", vineri, 18 ianuarie, la ora 16:00. Acesta a fost regizat de Edward Aninaru și a fost filmat în Los Angeles, unde se află în prezent artista pentru a lucra la ultimele detalii ale viitorului album, "Party Never End".

"More Than Friends" va fi lansat în 2 variante, cea de-a 2-a fiind un featuring cu Daddy Yankee, artist nominalizat la Premiile Latin Grammy și cunoscut pentru piesa "Gasolina" și alte colaborări cu artiști precum Enrique Iglesias, Snoop Dogg, Fergie, Nicole Scherzinger, will.i.am și Akon.

Teaser: Inna - "More Than Friends"

"Party Never Ends" este cel de-al 3-lea album al Innei și este programat să apară chiar în ziua de Mărțișor, pe 1 martie. Pentru acest material artista a înregistrat în studiouri din Londra, Mexic, București, Copenhaga și Los Angeles și a lucrat cu producători și compozitori de renume, dintre care amintim: Play&Win, Steve Mac, Frank E, SoFly & Nius, Lucas Secon, The Insomniax, Thomas Troelsen, Orange Factory Music, Shermanology, Ina Wroldsen, Wayne Hector și Ameerah.

Recent, Inna a lansat o nouă înregistrare din seria Rock the Roof cu piesa ce dă titlul albumului, "Party Never Ends". Sesiunile pe acoperiș în care artista interpretează cântecele în variantă acustică s-au dovedit a fi un mare succes. Până în prezent aceasta a filmat în Paris, Londra, Mexic, București și Istanbul, iar clipurile lansate au strâns în total peste 10 milioane de vizualizări.

Preview album: Inna - "Party Never Ends"

Citește mai multe despre Inna
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jason Newsted a lansat primul clip Newsted: Soldierhead - VIDEOCLIP

Jason Newsted (ex-Metallica) a lansat primul clip cu noua trupă Newsted. Piesa aleasă poartă numele "Soldierhead" și este inclusă pe...

Închide