Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Inna a lansat "More Than Friends"- VIDEOCLIP

Inna a lansat clipul "More Than Friends", filmat în Los Angeles. Noul single este extras de pe viitorul album "Party Never Ends".

Secvență clip Inna - "More Than Friends"

Așa cum a promis la începutul săptămânii, Inna a lansat videoclipul noului single, "More Than Friends", pe care îl puteți urmări mai jos. Acesta a fost filmat în Los Angeles sub regia lui Edward Aninaru. Acțiunea se petrece pe plajă și la o petrecere la piscină, iar Inna este o prezență seducătoare. Cântecul ne îndeamnă la distracție și ne aduce aminte de vara călduroasă.

Secvență Inna - "More Than Friends"

Secvență clip Inna - "More Than Friends"

Piesa “More Than Friends” va fi lansată și într-o variantă specială ce include o colaborare cu celebrul Daddy Yankee, artist nominalizat la Premiile Latin Grammy și cunoscut pentru piesa “Gasolina” și alte colaborări cu artiști precum Enrique Iglesias, Snoop Dogg, Fergie, Nicole Scherzinger, will.i.am și Akon.

Single-ul este extras de pe viitorul album al aristei, "Party Never Ends" ce va fi lansat pe 1 martie, în ziua de Mărțișor. Pentru acest material Inna a înregistrat în studiouri din Londra, Mexic, București, Copenhaga și Los Angeles și a lucrat cu producători și compozitori de renume, dintre care amintim: Play&Win, Steve Mac, Frank E, SoFly & Nius, Lucas Secon, The Insomniax, Thomas Troelsen, Orange Factory Music, Shermanology, Ina Wroldsen, Wayne Hector și Ameerah.

Inna - "More Than Friends"

Citește mai multe despre Inna
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Matteo a lansat "Amândoi", o piesă inspirată din viața sa - LYRIC VIDEO

Matteo a lansat un lyric video pentru noul single intitulat “Amândoi”. Artistul a mărturisit că melodia este inspirată chiar din...

Închide