Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Inna a lansat clipul "Party Never Ends" (Acustic) - VIDEOCLIP

Inna a lansat un nou clip din seria acustică Rock the Roof - "Party Never Ends". De asemenea, artista a dezvăluit pentru ce piesă a filmat un videoclip în Los Angeles.
Inna - Party Never Ends (Rock the Roof@Istanbul)

Inna - Party Never Ends (Rock the [email protected])

Urmărește-ne pe

Inna pregătește terenul pentru noul său album, "Party Never Ends" pe care îl va lansa anul acesta, dezvăluind un videoclip cu varianta acustică a piesei ce dă titlul discului. Înregistrarea face parte din binecunoscutul proiect Rock the Roof, iar de această dată Inna a filmat în Istanbul.

Inna - Party Never Ends (Rock the Roof@Istanbul)

Inna - Party Never Ends (Rock the [email protected])

Printre numeroasele concerte din întreaga lume, artista a înregistrat cel de-al 3-lea material și nu oriunde, ci într-un studio din Los Angeles. Recent Inna a postat un mesaj pe pagina de Twitter în care a precizat că se duce în L.A. pentru a finaliza albumul. Cum a fost experiența din California ne-a dezvăluit chiar artista printr-un montaj video ce prezintă pe scurt perioada de creație, de înregistrare, dar și orașul Los Angeles.

Making Of Inna - "Party Never Ends" - Los Angeles

În plus, Inna mai are un as în mânecă, pregătit cu grijă - un nou videoclip pentru piesa "More Than Friends", filmat tot în California. Acesta va fi lansat foarte curând și se dorește a fi noul hit în cluburi și la radiourile de profil, potrivti mesajului artistei pe Twitter.

Anul acesta Inna a venit mai des în România, unde a susținut o serie de concerte în țară. De asemenea, aceasta a fost invitată la numeroase evenimente mondene și la emisiuni de televiziune, cum ar fi Dansez Pentru Tine. Ultima apariție a fost chiar la finala concursului Vocea României, unde a susținut un duet cu finalistul din echipa Loredanei, Cristi Nistor. Cei doi au interpretat piesa "Eternal Flame", iar Inna a avut o prestație atât de bună încât l-a intimidat pe concurent.

Inna - "Party Never Ends" (Rock the [email protected])

Citește mai multe despre Inna
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rihanna cântă la decernarea Premiilor Grammy 2013 - VIDEO

Rihanna se întoarce pe scenă la Premiile Grammy, aceasta fiind printre primii artiști anunțați că vor cânta pe 10 februarie la...

Închide