Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Florence and The Machine dezvăluie fanilor poze de la începutul carierei - FOTO

Vezi poze rare cu Florence and The Machine de la începutul carierei și află lucruri inedite despre solista grupului.
Florence cu Robert Ackroyd (membru Florence and The Machine)

Florence cu Robert Ackroyd (membru Florence and The Machine)

Florence and The Machine a dezvăluit pe pagina oficială de Facebook câteva fotografii ce o prezintă pe Florence Welch în adolescență și chiar copilărie. Iată cum arată artista la doar câțiva ani sau în primele concerte Florence and The Machine.

Florence a crescut în sudul Londrei alături de încă 2 frați. Una dintre primele amintiri legate de muzică este când se afla pe cufărul în care tatăl său ținea discurile de vinil și dansa cu el pe o piesă Rolling Stones. A început să cânte de tânără, adoptând mai întâi un ska punk. În perioada colegiului și-a exploatat și experimentat mai mult vocea.

Florence cu tatăl său

Florence cu tatăl său (Foto: www.facebook.com)

Florence se simțea bine fie că interpreta în dormitor, pe scenă sau în cluburi și baruri. Până să abandoneze școala, deja avea compuse numeroase piese precum "Kiss With A First". Era hotărâtă să facă muzică, dar nu știa exact cum. Astfel că s-a înscris la școala de arte. Toate au început să se lege când Florence a compus celebra piesă "Between Two Lungs", pe care a înregistrat-o singură, în loc de percuție bătând cu palmele pereții studioului. A reușit să creeze o linie de pian, deși nu stăpânește bine instrumentul și în final a înregistrat și vocile. Piesa era total neconvențională dar minunată.

"Mi-am găsit vocea interioară și m-am simțit euforică. A fost un proces complex în care eu am învățat că modul în care eu vroiam să fac lucrurile era cel bun. Întregul album a fost despre căpătarea încrederii în mine" - Florence Welch

Florence cu Robert Ackroyd (membru Florence and The Machine)

Florence cu Robert Ackroyd (membru Florence and The Machine) (Foto: www.facebook.com)

Artista a recunoscut că cele mai bune piese le-a compus când era sub influența alcoolului sau fiind mahmură, deoarece atunci și-a dat drumul la creativitate. Aceasta a explicat că în acele momente se simte lucidă, dar deconectată de la realitate. În schimb, poate să-și pună gândurile în ordine și să aleagă ceea ce o interesează.

În același timp, Florence a mărturisit că este o persoană a contradicțiilor. Că se simte puternică și speriată în același timp, fiind un complex de nervi și pasiune, de întuneric și bucurie.

"Simt lucrurile foarte intens, motiv pentru care muzica mea trebuie să fie intensă. Sunt ori tristă, ori fericită, sunt ori obosită, ori complet maniacă. Atunci sunt cea mai creativă, dar este periculos pentru mine. Simt că aș putea fie să compun niște piese foarte bune, fie să frâng inimi sau să sparg mese." - Florence Welch

Fotografii rare Florence and The Machine

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Citește mai multe despre Florence and the MachineFlorence Welch
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Tom Waits și Keith Richards au lansat piesa Shenandoah - AUDIO

Tom Waits și chitaristul Keith Richards au lansat piesa "Shenandoah" inclusa pe albumul "Son of Rogue’s Gallery: Pirate Ballads, Sea...

Închide