Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Noul single FreeStay, "Criminal Mind", propus la Eurovision - AUDIO

FreeStay, proiectul lansat anul trecut de solistul Florin Ristei, revine cu noul single "Criminal Mind". FreeStay a înscris piesa la Eurovision 2013
Trupa FreeStay în True Club pe 5 ianuarie 2012

Trupa FreeStay în True Club pe 5 ianuarie 2012 (foto: Maria B, True Club)

FreeStay, proiectul lansat anul trecut de solistul Florin Ristei, revine cu noul single "Criminal Mind". În octombrie 2012, trupa realizase o legătură peste timp între hitul "Dana" (piesa grupului "Amicii" din 2000) și direcția noii formații. Melodia reîmprospătată "Ea a fost Dana" a beneficiat inclusiv de un videoclip, atât colega Dana, cât și noua abordare a lui Florin transformându-se odată cu trecerea anilor.

Trupa FreeStay în True Club pe 5 ianuarie 2012

Trupa FreeStay în True Club pe 5 ianuarie 2012 (Foto: Maria B, True Club www.facebook.com)

Revenind la noutăți, melodia  "Criminal Mind" vorbește despre o poveste de dragoste, în care o "minte criminală" ucide toate sentimentele fetei de lângă personajul principal. Este poate ultima scenă ce-i mai surprinde alături pe Florin și "Dana". Nu de alta, dar trupa privește spre noi orizonturi. FreeStay a înscris piesa "Criminal Mind" în preselecția națională pentru Eurovision 2013 și intenționează să filmeze un videoclip.

Ascultă FreeStay - "Criminal Mind" - Lyric Video

FreeStay a început anul în forță, susținând numeroase concerte prin cluburi. Alături de câteva piese proprii, trupa are un repertoriu de coveruri prin care reușește să creeze o atmosferă live deosebit de plăcută. Recent, formația a cântat în Hard Rock Cafe la party-ul premergător concertului Slash, iar dacă vreți să cunoașteți impresiile noastre după un concert de-al lor, citiți recenzia unei seri cu FreeStay în True Club.

În privința concursului Eurovision 2013, România se află la etapa preselecțiilor. Propunerile se primesc la TVR până pe data de 3 februarie, urmând ca publicul să decidă piesa câștigătoare pe 9 martie 2013 din finalistele rezultate din 2 semifinale. Află mai multe despre programul selecției naționale Eurovisioon 2013Eurovision 2013 se va desfășura în Malmö, în Suedia, unde piesa României se va auzi mai întâi în cea de-a doua semifinală, pe 16 mai. Anul acesta concurează 39 de țări. Finala în care ne dorim să accedem va fi transmisă pe TVR pe 18 mai 2013. Melodiile României și Suediei vor fi ultimele stabilite de juriile naționale, potrivit calendarului Eurovision.

Citește mai multe despre Florin RisteiFreeStay
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Count Basie Orchestra concertează la București

The Count Basie Orchestra, cel mai prestigios big band din istorie, va concerta pentru prima dată în România pe 14...

Închide