Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Se lansează un film despre viața fostului solist AC/DC - Bon Scott

Pe 14 ianuarie 2013 regizorul J.R. Getches a început lucru la un film biografic despre fostul solist AC/DC, Bon Scott inttiulat "Bon Scott - The Legend of AC/DC". Rolul principal este interpretat de actorul american Rob Liotti.

BonScott - Rob Liotti

Pe 14 ianuarie 2013, regizorul J.R. Getches a început lucru la un film biografic despre fostul solist AC/DC, Bon Scott, intitulat "Bon Scott - The Legend of AC/DC". Rolul principal este interpretat de actorul american Rob Liotti din Charleston, South Carolina, care a filmat deja prima scenă a filmului. Aceasta se va transforma și în trailerul oficial al peliculei așteptate pe ecrane în 2014. Celelalte roluri, pentru Angus Young, Mark Evans, Phil Rudd și Margaret 'Silver' Smith au fost deja distribuite. Angus va fi jucat de Andrew Doyle.

BonScott - Rob Liotti

BonScott - Rob Liotti

Filmul este în faza de pre-producție, Russell Cotter de la compania High Voltage Productions PTY declarând:

"La 33 de ani de la moartea lui Bon Scott, Rob a reușit să promoveze moștenirea lăsată de acest om și prin acest film vom oferi oamenilor povestea unică despre cine a fost cu adevărat Bon Scott. Cu siguranță documentarul va deveni un punct de reper, iar fanii din întreaga lume vor primi în sfârșit ceea ce au așteptat atâta timp - povestea unei legende".

La rândul lui, regizorul J.R. Getches a adăugat:

"Povestea lui Bon Scott este o tragedie clasică. A călătorit în toată lumea unde și-a lăsat amprenta asupra muzicii rock, iar apoi a plecat dintre noi, mult prea tânăr. A fost un inadaptat care și-a găsit locul în muzică și a devenit nemuritor datorită visului său. Este o poveste care trebuie spusă".

Bon Scott s-a născut pe 9 iulie 1946 în Kirriemuir, Scotia și a devenit celebru ca solist al formației australiene AC/DC din care a făcut parte în perioada 1974 și 1980. Alături de trupă a lansat albumele "High Voltage" (1975), "T.N.T." (1975), "Dirty Deeds Done Dirt Cheap" (1976), "Let There Be Rock" (1977), "Powerage" (1978) și "Highway to Hell" (1979).

Cariera acestuia alături de AC/DC a început din momentul în care Dave Evans a refuzat la un concert să urce pe scenă. Bon Scott - pe atunci șoferul formației - a devenit peste noapte solistul principal, avantajul lui constând în experiență. Fusese solist în mai multe trupe rock australiene, iar viața tumultuoasă a acestuia a contribuit la imaginea dură a formației. Scott fusese dat afară din armata australiană, fiind considerat "inadaptat social" și avea la activ mai multe condamnări pentru infracțiuni minore.

Din nefericire, viața lui Bon Scott s-a întrerupt mult prea devreme. Pe 19 februarie 1980, la Londra, solistul a fost găsit inconștient după o noapte în care consumase alcool. Raportul medico-legal a indicat că solistul a murit în urma intrării în comă alcoolică.

AC/DC - High Voltage

Citește mai multe despre AC/DCbon scott
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă o piesă nouă de la Dave Grohl și Corey Taylor (Slipknot), "From Can To Can't" - AUDIO

Dave Grohl de la Foo Fighters a dezvăluit o piesă nouă de pe coloana sonoră a documentarului "Sound City". Soundtrack-ul...

Închide