Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Eric Clapton lansează albumul "Old Sock"

Eric Clapton sărbătorește 50 de ani de activitate muzicală printr-un nou material discografic intitulat "Old Sock". Cel de-al 21-lea album solo al artistului va ajunge pe rafturile magazinelor în data de 12 martie și conține 10 piese din repertoriul internațional plus două melodii noi.

Publicat

pe

Eric Clapton

În 1963 se lansa albumul "London 1963: The First Recordings!" semnat de trupa The Yardbirds. În acest an, Eric Clapton sărbătorește 50 de ani de activitate muzicală printr-un nou material discografic intitulat "Old Sock". Cel de-al 21-lea album solo al artistului va ajunge pe rafturile magazinelor în data de 12 martie și conține 10 piese din repertoriul internațional plus două melodii noi - "Every Little Thing" și "Gotta Get Over".

Eric Clapton

Eric Clapton

Cele 10 piese alese de Clapton sunt un omagiu adus artiștilor care l-au inspirat de-a lungul carierei și explorează stările romantice din anii '30 cu ritmurile reggae, soul, rock și blues. Piesele aparțin unor artiști ca Leadbelly, J.J. Cale, Peter Tosh, George Gershwin, Gary Moore sau Taj Mahal, iar cele două compoziții noi sunt înregistrate împreună cu Paul McCartney, J.J. Cale, Chaka Khan și Jim Keltner

"Old Sock" este produs de Clapton alături de Doyle Bramhall II, Justin Stanley, Simon Climie și va fi lansat prin intermediul propriului label, Clapton’s Bushbranch, și distribuit în Europa de către Polydor Records.

În cei 50 de ani de carieră, Eric Clapton a primit numeroase premii, fiind singurul artist care a fost inclus de trei ori în Rock & Roll Hall of Fame (în calitate de membru al Yardbirds, Cream și ca artist solo). În plus, Clapton a caștigat 18 premii Grammy și a primit peste 80 de discuri de aur, platină și diamant. Clapton a vândut peste 42 de milioane de albume, fiind unul dintre cei mai faimoși și influenți chitariști din lume.

La două zile după apariția discului, Eric Clapton va pleca într-un turneu mondial care va ajunge și în Europa, însă momentan România nu este inclusă pe harta turneului.

Eric Clapton - Layla

Tracklist "Old Sock" - Eric Clapton

1. Further On Down The Road
2. Angel
3. The Folks Who Live On The Hill
4. Gotta Get Over
5. Till Your Well Runs Dry
6. All Of Me
7. Born To Lose
8. Still Got The Blues
9. Goodnight Irene
10. Your One and Only Man
11. Every Little Thing
12. Our Love Is Here To Stay

Comentează

Trending