Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran

Prima categorie de bilete epuizată la spectacolul Divna și Dan Puric - VIDEO

Interpreta de origine greacă DIVNA va susține un concert dedicat sărbătorilor Pascale pe 28 aprilie 2013 la Ateneul Roman. Spectacolul va fi intregit de conferința introductivă a maestrului DAN PURIC iar biletele din categoria a 3-a s-au epuizat.

Urmărește-ne pe

Interpreta de origine greacă DIVNA, supranumită și vocea îngerilor, va susține un concert dedicat sărbătorilor Pascale, chiar în Duminica Floriilor. Spectacolul va fi intregit de conferința introductivă a maestrului DAN PURIC. Evenimentul va la avea loc pe 28 aprilie 2013 la Ateneul Roman, iar biletele din Categoria a 3-a s-au epuizat.

Divna&DanPuric_28Aprilie

DIVNA este cunoscută în lumea întreagă pentru claritatea tonalității și pentru coloratura vocală ieșită din comun. Artista, pe numele complet Divna Ljubojevic, s-a lăsat de mică furată de tainele muzicii sârbești, rusești și original bizantine. Și-a desăvârșit pregătirea la Colegiului de Muzică Mokranjac din Belgrad, devenind apoi licențiat al Academiei de Muzica din Novi Sad. A dirijat, încă de la vârsta de 18 ani, Corul Mokranjac din Belgrad și s-a remarcat în postura de cel mai tânăr dirijor al Primei Societăți Corale – formațiunea corală cu cea mai îndelungată istorie din spațiul sârbesc.

Calitățile vocale deosebite îi permit DIVNEI să își asume postura de solist, atât în piese religioase, cât și în pasaje de operă. Nu în ultimul rând, artista se remarcă și ca pedagog, predând solfegiu și cântare corală în cadrul Academiei de Muzică Amilly din Franța, Olanda și Marea Britanie.

La rândul său, DAN PURIC este un nume prestigios al scenei românești. Actor și regizor îndrăgit, DAN PURIC a inițiat Conferințele încă din anul 2009, pentru a veni în sprijinul unor demersuri caritabile și pentru a aduce mai aproape publicul de morala creștină. Spectacolele sale, Toujours l'amour, Made în România, Costumele şi Don Quijote, au fost reprezentate în mai multe țări, iar reprezentațiile de pantomimă au fost transmise de televiziunile BBC, Belfast Royal College, 3 SAT Frankfurt și RTL Luxemburg.

Divna Ljubojevic - Agni partene

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sarmalele Reci pornesc în turneu național, în Anul douăzeci - VIDEO

Țara le vrea în turneu, iar fanii Sarmalelor Reci s-au încălzit numai la gândul unei întâlniri live cu Zoli, Emil,...

Închide