INFO CONCERT:
AWAKE Festival
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Hiromi feat. Edmar Castañeda
INFO CONCERT:
2CELLOS
Cele mai așteptate concerte în România și recomandări

Disney Live! - Mickey’s Magic Show este aproape SOLD - OUT la categoriile VIP, 1 și 2

Disney Live! - Mickey’s Magic Show se bucură de un succes impresionant în România. Biletele la categoriile VIP, 1 și 2 pentru toate cele 5 reprezentații sunt aproape sold-out. Pentru... Continuare »

Disney Live! - Mickey’s Magic Show se bucură de un succes impresionant în România. Biletele la categoriile VIP, 1 și 2 pentru toate cele 5 reprezentații sunt aproape sold-out. Pentru prima oară celebrele personaje precum Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald, Goofie, Albă ca Zăpada și Cenușăreasa vor veni la Sala Palatului din București în perioada 13 - 17 februarie. Pentru detalii privind prețurile biletelor și programul show-urilor accesați pagina de eveniment.

Disney Live! - Mickey's Magic Show

Disney Live! - Mickey's Magic Show (Foto: www.puffpieces.com.au)

Mickey’s Magic Show a înregistrat cereri record din întreaga țară, de când au fost puse biletele în vânzare. Personajele Disney sunt nemuritoare și încântă copilăria oamenilor din anul 1920. Deși aflați într-o continuă transformare datorită tehnologiei, Mickey, Minnie sau Donald păstrează esența și viziunea pe care Walt Disney a avut-o asupra desenului animat. Este visul oricărui copil și curiozitatea oricărui om matur să întâlnească, măcar o singură dată celebrele personaje.

"Spectacolul Disney Live! - Mickey’s Magic Show este un vis devenit realitate pentru foarte mulți dintre noi. Faptul că la București se vor afla pentru prima dată personaje celebre din filmele Disney este o noutate absolută pentru piața de live entertainment din România. Momentele de magie impresionante, decorurile fabuloase și costumele desprinse din filme sunt doar câteva dintre elementele esențiale ale show-ului”, a declarat Raluca Popescu, Director General Amphitrion.

Disney Live: Mickey's Magic Show cu Michael Barron

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Black Sabbath, nominalizați la premiile Grammy 2014
Noul album Black Sabbath poarta numele 13

Noul album Black Sabbath, intitulat "13", va fi lansat in luna iunie 2013 sub egida Vertigo. Discul, primul cu Ozzy...

Închide