Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Disney Live! - Mickey’s Magic Show este aproape SOLD - OUT la categoriile VIP, 1 și 2

Disney Live! - Mickey’s Magic Show se bucură de un succes impresionant în România. Biletele la categoriile VIP, 1 și 2 pentru toate cele 5 reprezentații sunt aproape sold-out. Pentru... Continuare »

Disney Live! - Mickey’s Magic Show se bucură de un succes impresionant în România. Biletele la categoriile VIP, 1 și 2 pentru toate cele 5 reprezentații sunt aproape sold-out. Pentru prima oară celebrele personaje precum Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald, Goofie, Albă ca Zăpada și Cenușăreasa vor veni la Sala Palatului din București în perioada 13 - 17 februarie. Pentru detalii privind prețurile biletelor și programul show-urilor accesați pagina de eveniment.

Disney Live! - Mickey's Magic Show

Disney Live! - Mickey's Magic Show (Foto: www.puffpieces.com.au)

Mickey’s Magic Show a înregistrat cereri record din întreaga țară, de când au fost puse biletele în vânzare. Personajele Disney sunt nemuritoare și încântă copilăria oamenilor din anul 1920. Deși aflați într-o continuă transformare datorită tehnologiei, Mickey, Minnie sau Donald păstrează esența și viziunea pe care Walt Disney a avut-o asupra desenului animat. Este visul oricărui copil și curiozitatea oricărui om matur să întâlnească, măcar o singură dată celebrele personaje.

"Spectacolul Disney Live! - Mickey’s Magic Show este un vis devenit realitate pentru foarte mulți dintre noi. Faptul că la București se vor afla pentru prima dată personaje celebre din filmele Disney este o noutate absolută pentru piața de live entertainment din România. Momentele de magie impresionante, decorurile fabuloase și costumele desprinse din filme sunt doar câteva dintre elementele esențiale ale show-ului”, a declarat Raluca Popescu, Director General Amphitrion.

Disney Live: Mickey's Magic Show cu Michael Barron

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noul album Black Sabbath poarta numele 13

Noul album Black Sabbath, intitulat "13", va fi lansat in luna iunie 2013 sub egida Vertigo. Discul, primul cu Ozzy...

Închide