Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Disney Live! Mickey's Magic Show - două reprezentații noi

La cererea publicului, organizatorii Disney Live! Mickey's Magic Show au adăugat 2 reprezentații noi. Vezi când se pun în vânzare biletele.

Publicat

pe

La scurt timp de la aflarea veștii că cele mai multe categorii de bilete sunt sold-out, organizatorii au anunțat încă 2 spectacole Disney Live! Mickey’s Magic Show în zilele de 16 și 17 februarie, la Sala Palatului. Astfel, în zilele de sâmbătă și duminică vor fi puse în scenă câte două spectacole, noile anunțate începând de la ora 15:00.

Disney Live! - Mickey's Magic Show

Disney Live! - Mickey's Magic Show │ FOTO: www.puffpieces.com.au

Biletele pentru cele 2 show-uri noi vor fi puse în vânzare începând cu 15 ianuarie în rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului și online pe myticket.ro. Pentru prețurile biletelor și categoriile disponibile, accesați pagina Disney Live! Mickey's Magic Show din agendă.

Mulți români așteaptă cu nerăbdare să vadă pe scenă celebrele personaje Disney: Mickey Mouse, Minnie, Donald, Cenușăreasa sau Albă ca Zăpada. Show-ul reprezintă o premieră pentru piața de spectacole din țara noastră și va aduce momente impresionante de magie, decoruri și costume fantastice.

Au trecut aproape 95 de ani de când Walt Disney l-a desenat pentru prima dată pe Mickey Mouse. Până în prezent, poate cel mai celebru șoricel a avut parte de numeroase modificări, dar și-a păstrat inocența copilărie, lucru pe care din păcate nu prea îl mai regăsim în desenele animate de astăzi. Acesta este unul dintre elementele care asigură succesul și dăinuirea personajelor Disney.

Mickey Mouse - Wild Waves 1929

Comentează

Trending