Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Dido a lansat single-ul "No Freedom" - LYRIC VIDEO

Dido a lansat cel de-al 2-lea single de pe albumul "Girl Who Got Away". Piesa se numește "No Freedom" și va fi single-ul care va promova noul material discografic al artistei. Următiți pe InfoMusic un lyric video realizat pentru această piesă.

Publicat

pe

Dido │ FOTO: www.facebook.com

Dido a lansat cel de-al 2-lea single de pe albumul "Girl Who Got Away". Piesa se numește "No Freedom" și va fi single-ul care va promova noul material discografic al artistei. Mai jos puteți urmări un lyric video realizat pentru această piesă.

Dido

Dido │ FOTO: www.facebook.com

După o pauză de 4 ani de la lansarea albumului "Safe Trip Home" (2008), Dido revine în atenția publicului cu un nou material discografic. Următorul album se va numi "Girl Who Got Away" și va fi lansat pe 4 martie anul viitor. Acesta va include colaborări cu producători precum Rollo Armstrong, Sister Bliss, Lester Mendez, A. R. Rahman, Rick Nowels, Greg Kurstin, Brian Eno și Jeff Bhaske.

Înregistrările au avut loc în Londra și California, artista mărturisind pe site-ul său oficial că o parte din piese au fost produse chiar în camera sa de hotel, utilizând doar un microfon și o orgă. În ce privește sound-ul noilor piese, Dido a precizat într-un interviu acordat Daily Mail că albumul ce va apărea în martie va transmite din plin bună dispoziție, reprezentând totodată "o extravaganță electronică".

Pe 17 decembrie 2012 a apărut pe piață single-ul "Let Us Move On", primul de pe noul album Dido. Piesa aleasă pentru a promova materialul "Girl Who Got Away" este însă "No Freedom", ce a avut premiera la BBC Radio 2 pe 11 Ianuarie 2013. Videolipul piesei a fost realizat de Ethan Lader, director cunoscut pentru colaborarea cu artiști precum Bruno Mars (la realizarea clipului pentru piesa "Just The Way You Are") sau B.o.B. (la realizarea clipului pentru piesa "Nothin On You"). Ethan a primit aprecieri pentru munca sa în întreaga industrie muzicală, de la Entertainment Tonight, Billboard Magazine, Vh1, Spin Magazine și Vice Magazine pâna la The Princeton Review.

Dido - No Freedom

Tracklist Girl Who Got Away – Dido

Dido - Girls Who Got Away (cover)

Dido - Girls Who Got Away (cover) │ FOTO: www.facebook.com

  1. No Freedom
  2. Girl Who Got Away
  3. Let Us Move On
  4. Blackbird
  5. End of Night
  6. Sitting on the Roof of the World
  7. Love to Blame
  8. Go Dreaming
  9. Happy New Year
  10. Loveless Hearts
  11. Day Before We Went to War

Deluxe edition bonus tracks

  1. Let Us Move On (Jeff Bhasker Version)
  2. Just Say Yes
  3. Everything to Lose (Armin Van Buuren Remix)
  4. Lost
  5. No Freedom (Benny Benassi Remix)

 

Trending