Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

"Heaven", prima piesă Depeche Mode de pe albumul "Delta Machine" - VIDEO

Cu două zile înainte de data anunțată pentru lansarea piesei "Heaven", Depeche Mode a difuzat în premieră prima melodie de pe noul album într-o emisiune a postului de radio KROQ Los Angeles.

Publicat

pe

depeche-mode
depeche-mode

Depeche Mode

Cu două zile înainte de data anunțată pentru lansarea piesei "Heaven", Depeche Mode a difuzat în premieră prima melodie de pe noul album în matinalul postului de radio KROQ Los Angeles. Single-ul este disponibil și pe  canalul VEVO începând de pe data de 1 februarie, urmărește-l mai jos.

VIDEO: Depeche Mode -"Heaven"

Află mai multe despre noul videoclip Heaven

Albumul "Delta Machine" este cel de-al 13-lea material de studio al formației și vine după o pauză de 4 ani. Lansarea oficială este programată pentru 26 martie 2013, până atunci trupa promovând primul single extras, intitulat "Heaven". Piesa va fi disponibilă pe piață împreună cu un B-Side minimalist, ce va include și track-ul “All That’s Mine.” Conform criticilor ce au avut ocazia să îl asculte, sound-ul acestui track te trimite către un Depeche Mode al anilor 1980, similar pieselor de pe albumul "Some Great Reward" (1984).

"Procesul de compunere a pieselor de pe noul album a fost extrem de dificil întrucât am dorit ca sound-ul acestei colecții să fie unul foarte modern. Am vrut ca oamenii să se simtă bine ascultând albumul și să capete la final un fel de pace interioară", a declarat chitaristul formației, Martin Gore, în urmă cu câteva zile.

Depeche Mode va susține anul acesta cel de-al doilea concert din România, după show-ul din 2006. Evenimentul va avea loc pe 15 mai 2013 la Arena Națională din București, biletele de la Gazon A fiind deja epuizate. Mai multe detalii despre concert puteți afla din agendă.

Tracklist "Delta Machine" - Depeche Mode

STANDARD

  • DISC 1: Welcome To My World / Angel / Heaven / Secret To The End / My Little Universe / Slow / Broken / The Child Inside / Soft Touch / Raw Nerve / Should Be Higher / Alone / Soothe My Soul / Goodbye

DELUXE EDITION

  • DISC 1
  • DISC 2: Long Time Lie / Happens All The Time /Always /All That’s Mine

Trending