Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Depeche Mode a dezvăluit titlul, data lansării și tracklistul noului album

Este oficial - noul album Depeche Mode se va numi "Delta Machine" și va fi lansat pe 26 martie. Clipul primului single va apărea pe 1 februarie.

Publicat

pe

depeche-mode
depeche-mode

Noul album Depeche Mode se va numi "Delta Machine" și va fi lansat pe 26 martie 2013 sub egida casei de discuri Columbia Records. Anunțul a fost făcut recent, pe site-ul oficial al trupei, venind însoțit și de opiniile membrilor formației cu privire la procesul de compoziție. Tracklistul albumului precum și numele primului single au fost de asemenea dezvăluite.

Depeche Mode - Dave Gahan

Depeche Mode - Dave Gahan │ FOTO: Nicola Schiazza www.facebook.com

"Procesul de compunere al acestui album a fost extrem de dificil întrucât am dorit ca sound-ul acestei colecții de piese să fie unul foarte modern. Am vrut ca oamenii să se simtă bine ascultând acest album și să capete la final un fel de pace interioară", a declarat chitaristul formației, Martin Gore.

Depeche Mode a dezvăluit și numele primului single ce va promova albumul "Delta Machine". Extrasul se va numi "Heaven" iar videoclipul va avea premiera pe VEVO la data de 1 februarie 2013.

"Odată cu lansarea acestui album ne-am schimbat complet viziunea cu privire la modul în care se compune un material discografic. În momentul în care realizăm că ne lovim de un perete și sound-ul începe să devină normal, banal, o luăm de la capăt și îi dăm acel stil organic , specific Depeche Mode. Așa am compus "Delta Machine" și abia așteptăm ca fanii să îl poată asculta", a mărturisit Dave Gahan, solistul DM. 

Depeche Mode va susține anul acesta cel de-al 2-lea concert din România, după show-ul din 2006. Evenimentul va avea loc pe 15 mai 2013 la Arena Națională din București, biletele pentru gazon A fiind deja epuizate. Mai multe detalii despre concert puteți afla de pe pagina din agendă dedicată evenimentului.

Până la lansarea noului videoclip al piesei  "Heaven" vă invităm să ascultați cea mai recentă melodie postată de trupă pe canalul oficial de YouTube.

Depeche Mode - "Angel of Love"

Tracklist "Delta Machine" - Depeche Mode

Depeche Mode - Coperta albumului "Delta Machine"

Depeche Mode - Coperta albumului "Delta Machine"

STANDARD

  1. Welcome To My World
  2. Angel
  3. Heaven
  4. Secret To The End
  5. My Little Universe
  6. Slow
  7. Broken
  8. The Child Inside
  9. Soft Touch / Raw Nerve
  10. Should Be Higher
  11. Alone
  12. Soothe My Soul
  13. Goodbye

DELUXE EDITION

DISC 1

  1. Welcome To My World
  2. Angel
  3. Heaven
  4. Secret To The End
  5. My Little Universe
  6. Slow
  7. Broken
  8. The Child Inside
  9. Soft Touch / Raw Nerve
  10. Should Be Higher
  11. Alone
  12. Soothe My Soul
  13. Goodbye

DISC 2

  1. Long Time Lie
  2. Happens All The Time
  3. Always
  4. All That’s Mine

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concert Depeche Mode pe 15 mai la Arena Nationala
Concerte miercuri, 15 mai 2013

DEPECHE MODE

Loc
Arena Națională
Comentează

Trending