Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Cuantune a lansat noul single Broke - AUDIO

Ascultă noul single Broke lansat de trupa Cuantune. Piesa a fost cântată în Godot Cafe-Teatru pe data de 6 ianuarie 2013.
Cuantune

Cuantune

Cuantune

Cuantune (Foto: www.facebook.com)

Trupa Cuantune a lansat un nou single, intitulat Broke. Piesa a fost interpretată în primă audiție cu prilejul concertului susținut de Elizabeth, Mario F. Cruxfader, Aron Andreas și Alexandru Olteanu în Godot Cafe-Teatru pe data de 6 ianuarie 2013.

Ascultă piesa Cuantune - Broke

Trupa Cuantune abordează jazz-ul clasic într-un stil modern în compoziții electrizante. Proiectul a luat naștere în primăvara anului 2010, prin întâlnirea a doi artişti îndrăgostiți de muzica jazz, Elizabeth și Cruxfader. Având personalități opuse, ei au creat împreună un sound nou, inedit. Prin muzica lor, membrii trupei Cuantune redau atmosfera anilor ’40 și o readuc în actualitate, printr-un fusion de elemente muzicale extrem de variate.

Citește mai multe despre Cuantune
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Scorpions renunță la retragere

La trei ani după ce și-au anunțat retragerea din muzică și la doar câteva săptămâni de la terminarea turneului turneului...

Închide