Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Crush & Alexandra Ungureanu au lansat "Nu am aripi" (acustic) - VIDEOCLIP

Crush & Alexandra Ungureanu au lansat un clip cu varianta acustică a noului single "Nu am aripi", ce pune în evidență starea de melancolie transmisă de piesă.

Crush & Alexandra Ungureanu - "Nu am aripi" Video Acustic

Tot mai multe single-uri primesc câte un aport de promovare prin variante acustice. Acestea devin populare din varii motive, de pildă, pentru că vocea artistului este curată, fără alte efecte. Crush & Alexandra Ungureanu au adoptat și ei această rețetă.  Cel mai nou single lansat în toamna lui 2012, "Nu am aripi" se bucură acum de un video unplugged, pe care îl puteți vedea mai jos.

Crush & Alexandra Ungureanu - "Nu am aripi" Video Acustic

Crush & Alexandra Ungureanu - "Nu am aripi" Video Acustic

Ca de fiecare dată, Alexandra Ungureanu are o prestație minunată, iar partea instrumentală se ridică la înălțime. În plus, starea de melancolie  transmisă de piesă se potrivește parcă mult mai bine cu acordurile acustice. Imaginea și montajul clipului au fost realizate de Adi Bulboacă. De look-ul artistei s-au ocupat stilistul Cosmin Florea, make-up artist-ul Cristian Buca și hair stilistul Cristina Grama.

Varianta unplugged a melodiei prevestește lansarea videoclipului oficial. Crush & Alexandra Ungureanu au început să lucreze la clip în luna ianuarie, dezvăluind câteva fotografii din timpul filmărilor pe contul de Facebook.

Making Of Crush & Alexandra Ungureanu - "Nu am aripi"

"Nu am aripi" vine după single-ul "Where Is The Love" lansat vara trecută, care s-a bucurat mare succes în România și a ajuns și în cluburile din Europa.

"Toți ne-am dori să nu mai trebuiască să folosim cuvintele pentru a ne face înțeleși. Nu ar fi mai bine ca oamenii să simtă pur și simplu ce ai de spus? Din păcate nu am dezvoltat încă puterile respective, dar vă putem ajuta cu piesa "Nu am aripi" - a fost mesajul transmis de trupă pe Facebook

 Crush & Alexandra Ungureanu - "Nu am aripi" (acustic)

Citește mai multe despre Alexandra Ungureanu
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Inna - "More Than Friends" feat. Daddy Yankee și în variantă acustică - VIDEO

Inna a lansat 2 versiuni noi pentru single-ul "More Than Friends", una în colaborare cu Daddy Yankke și una acustică,...

Închide