Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Concertul Yanni se amână cu o zi

Asociația Culturală Maria Domina anunță modificarea datei concertului Yanni de la București, acesta fiind reprogramat la o zi distanță față de data inițială. Prin urmare, show-ul artistului ce ar fi trebuit să se desfășoare pe 30 martie la Sala Palatului, va fi susținut pe 31 martie în aceeași locație.
Yanni

Yanni

Asociația Culturală Maria Domina anunță modificarea datei concertului Yanni de la București, acesta fiind reprogramat la o zi distanță față de data inițială. Astfel, show-ul artistului ce ar fi trebuit să se desfășoare pe 30 martie la Sala Palatului, va fi susținut pe 31 martie în aceeași locație, începând cu orele 19:00.

yanni
Motivul schimbării datei evenimentului se datorează neînțelegerilor ce au intervenit între organizatori și fostul reprezentant oficial al Centrului pentru Artele Spectacolului Sala Palatului, rezultate odată cu suprapunerea a doua spectacole în aceeași zi.

Totodată, organizatorii îi informează pe deținătorii de bilete că acestea îți păstrează valabilitatea, nefiind necesară preschimbarea lor pentru noua dată. Admiratorii artistului au în continuare posibilitatea de a profita de prețuri speciale la bilete care se pot achiziționa din rețeau Eventim, agenția Vreau Bilet sau punctele de vânzare Unirea Shopping Center Etj.2 (aripa centrală), magazinele EuroGsm, Librăria Eminescu și Sala Palatului.

Supranumit "magicianul sufletului", Yanni va crea o atmosferă afectuoasă prin melodiile cu versuri ce îndeamnă profund la meditație. Nu puțini sunt cei care au declarat că în momentul în care ascultă piesele lui Yanni se redescoperă pe ei înșiși. Ritmurile creațiilor sale transmit auditoriului un mesaj pozitiv, astfel că experiența trăită de spectatori va fi una sublimă. Yanni va reveni la Bucuresti cu o orchestră formată numai din maeștri ai instrumentelor, oferind un spectacol deosebit, plin de viață.

 Yanni - Reflections of passion

Citește mai multe despre Yanni
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sebastian Bach (ex-Skid Row) lansează noul DVD în luna martie

Sebastian Bach (ex-Skid Row) va lansa noul DVD, intitulat "ABachalypse Now", pe 26 martie 2013. Materialul, disponibil în format CD/DVD,...

Închide