Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concertul Yanni se amână cu o zi

Asociația Culturală Maria Domina anunță modificarea datei concertului Yanni de la București, acesta fiind reprogramat la o zi distanță față de data inițială. Prin urmare, show-ul artistului ce ar fi trebuit să se desfășoare pe 30 martie la Sala Palatului, va fi susținut pe 31 martie în aceeași locație.

Publicat

pe

Yanni
Yanni

Asociația Culturală Maria Domina anunță modificarea datei concertului Yanni de la București, acesta fiind reprogramat la o zi distanță față de data inițială. Astfel, show-ul artistului ce ar fi trebuit să se desfășoare pe 30 martie la Sala Palatului, va fi susținut pe 31 martie în aceeași locație, începând cu orele 19:00.

yanni
Motivul schimbării datei evenimentului se datorează neînțelegerilor ce au intervenit între organizatori și fostul reprezentant oficial al Centrului pentru Artele Spectacolului Sala Palatului, rezultate odată cu suprapunerea a doua spectacole în aceeași zi.

Totodată, organizatorii îi informează pe deținătorii de bilete că acestea îți păstrează valabilitatea, nefiind necesară preschimbarea lor pentru noua dată. Admiratorii artistului au în continuare posibilitatea de a profita de prețuri speciale la bilete care se pot achiziționa din rețeau Eventim, agenția Vreau Bilet sau punctele de vânzare Unirea Shopping Center Etj.2 (aripa centrală), magazinele EuroGsm, Librăria Eminescu și Sala Palatului.

Supranumit "magicianul sufletului", Yanni va crea o atmosferă afectuoasă prin melodiile cu versuri ce îndeamnă profund la meditație. Nu puțini sunt cei care au declarat că în momentul în care ascultă piesele lui Yanni se redescoperă pe ei înșiși. Ritmurile creațiilor sale transmit auditoriului un mesaj pozitiv, astfel că experiența trăită de spectatori va fi una sublimă. Yanni va reveni la Bucuresti cu o orchestră formată numai din maeștri ai instrumentelor, oferind un spectacol deosebit, plin de viață.

 Yanni - Reflections of passion

Trending