Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concerte și petreceri în weekendul 25 - 27 ianuarie - GHID

O nouă ediție a ghidului de weekend vă pune în temă cu cele mai bune concerte pentru perioada 25 - 27 ianuarie. Am urmărit și de această dată atât cluburile din București, cât și cele din afara capitalei, genurile muzicale vizate alternând de la rock și alternativ la pop, jazz, electric și drum'n'bass.

Publicat

pe

GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend
GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend

O nouă ediție a ghidului de weekend vă pune în temă cu cele mai bune concerte pentru perioada 25 - 27 ianuarie. Am urmărit și de această dată atât cluburile din București, cât și cele din afara capitalei, genurile muzicale vizate alternând de la rock și alternativ la pop, jazz, electric și drum'n'bass. Lista locațiilor din București include Club Control, Club Ageless, Hard Rock Cafe, Green Hours 2 (noua locație), Why Not, Tribute, Spice Pub & Club. Și pentru a vă deschide apetitul vă amintim că vinerea aceasta Omul cu Șobolani va susține primul concert din acest an, tot pentru începutul de weekend anunțându-se și o premieră. Mungo Jerry,  autorul hitului "In The Summer Time", va susține primul său concert în România.

VINERI, 25 ianuarie

Concert DinUmbră la Ageless Club, București

poster-concert-ageless-club-dinumbra-25-ianuarie

DinUmbră începe acest an cu un prim concert, cu rolul de a-și exprima în fața publicului sentimentele care o poartă spre un nou material discografic. Astfel, vineri, 25 ianuarie 2013, începând cu ora 20:00, trupa DinUmbră și clubul Ageless vă invită la o seară de melodic metal. Line-up-ul va fi completat de False Reality și Fjord.

Concert The Amsterdams și Rubik’s Cube la Alchemia, Bucureștiposter-deschidere-alchemia-bucuresti

The Amsterdams va susține pe 25 ianuarie primul concert pe 2013. Concertul va fi unul unplugged și are loc cu ocazia deschiderii unui nou așezământ cultural, ALCHEMIA, pe strada Moșilor 95. Invitați speciali sunt băieții de Rubik’s Cube din Timișoara.

Concert LOUNGERIE II la Green Hours 2, București

Poster LOUNGERIE II la Green Hours 2

Primul concert LOUNGERIE II din 2013 este susținut în noul spațiu Green Hours (locația din Șoseaua Stefan Cel Mare nr. 7-9, la bazinul DINAMO), vineri, 25 ianuarie, începând cu ora 20.30. Trupa susține și crede în supraviețuirea acestui spațiu cultural și se bucură de privilegiul de a deschide noul an de activitate LOUNGERIE II pe această scena importantă: concert energic, jam session și piese noi.

Concert Luna Amară la Teatru Fix, Iași

Concert Luna Amara Teatrul Fix

Luna Amară continuă concertele din acest an cu un eveniment acustic la Iași. Evenimentul va avea loc pe 25 ianuarie, la Teatru Fix din Iași, începand cu ora 21:00. Vor fi interprete atât piese de pe albumul acustic “Don’t Let Your Dreams Fall Asleep” din 2009, cât și variante reorchestrate ale unor piese de pe celelalte albume de studio.

Concert Mungo Jerry la Hard Rock Cafe, București

afis-concert-Mungo-Jerry-25-ianuarie

Formația britanică Mungo Jerry va concerta în premiera în Romania pe 25 ianuarie 2013 în Hard Rock Cafe din București. Lansat în 1970, hitul In The Summer Time s-a vândut în peste 6 milioane de exemplare în primele șase luni de la apariția pe piață, iar până în prezent a înregistrat peste 30 de milioane de unități vândute, devenind astfel cel mai ascultat cântec estival al tuturor timpurilor.

  • Prețuri bilete:
    • Categoria VIP – 400 RON
    • Categoria 1 – 130 RON loc la masă
    • Categoria 2 – 80 RON – bilete fără loc, în fata scenei.
  • Detalii despre eveniment

Robin and the Backstabbers la Setup Venue & Club, Timișoaracoperta-albumului-stalingrad-bacovia-overdrive-vol-1-robin-backstabbers

Vineri, 25 ianuarie, în clubul SetUp Venue, “Bacovia Overdrive. Vol.1: Stalingrad”, primul disc al formației Robin and the Backstabbers ajunge în Timișoara.

Concert Vița de Vie Spunk 2013 la Zodiar, GalațiTurneu Vita de Vie

Vița de Vie a pleacat în turneu prin țară. Spunk 2013 va ajunge pe 25 ianuarie și în Galați, în Club Zodiar.

Concert Munk la Club Control, București

poster-munk-cocnert-bucuresti-25-ianuarie

Vineri 25 ianuarie, în sala Berlin din Club Control (Str. Constantin Mille nr. 4) seria Beatfactor Live Sessions debutează cu artistul italo-german Munk, un nume impresionant pe scena muzicii electronice la nivel mondial. Artistul și producătorul Mathias Modica aka Munk conduce împreună cu Jonas Telonius Imbery, Gomma Records, una dintre cele mai importante case de discuri germane de Indie Disco & Future House. Warm-up set-ul va fi asigurat de The Gemini Bros din București.

Concert Omul cu Șobolani (OCS) la Why Not Club, București

Concert OCS in Why?Not

Pe 25 ianuarie Omul cu Șobolani revine pe scenă pentru a susține primul concert din acest an. Acesta va avea loc în Club Why ? Not din București (str. Turturelelor, nr. 11), iar ora de începere va fi 22:00. Trupa a pregătit și o surpriză pentru fani: se vor cânta în premieră piese de pe noul album “Marea Căutare”, ce va fi lansat în acest an. Concertul va fi deschis de trupa Astero.

Concert FreeStay la Tribute, București

Concert de coveruri FreeStay in Club Tribute

Trupa FreeStay al cărei solist este Florin Ristei revine în clubul Tribute pentru o nouă seară cu muzică live de bună calitate. Programul de coveruri recomandă locația iubitorilor de hituri, deopotrivă vechi sau noi.

SÂMBĂTĂ, 26 ianuarie

Concert Robin and the Backstabbers la Moszkva Caffe, Oradea

coperta-albumului-stalingrad-bacovia-overdrive-vol-1-robin-backstabbers

Sâmbătă, 26 ianuarie, în Moszkva Caffe, “Bacovia Overdrive. Vol.1: Stalingrad”, primul disc al formației Robin and the Backstabbers, ajunge în Oradea. “Bacovia Overdrive” s-a lăsat cu greu îmblânzit, a traversat camere friguroase, rasărituri incerte și nopți voluptoase, îmbrăcând diverse costume până la forma lui actuală.

Concert Recycle Bin la Ageless Club, București

poster-concert-agelss-club-bucuresti-Recycle-Bin-26-ianuarie

Formația Recycle Bin va susține primul concert din acest an pe 26 ianuarie în clubul Agelss începând cu ora 20.00. Trupa care va deschide show-ul este Just Another Lie.

Concert Subcarpați la Zodiar, Galați

poster-concert-zodiar-club-galati-subcarpati-26-ianuarie

Subcarpați va concerta la Galați, sâmbătă, 26 ianuarie. Show-ul va avea loc în Zodiar Club, începând cu ora 21:00. După concert, petrecerea va continua în compania lui Phoneme, Moondust și Produb.

Concert INFLEX la Why Not Club, București

Poster INFLEX Club Why Not

Sâmbătă, 26 ianuarie, petrecem până la epuizare la prima editie Flashforward din club Why Not. Se va ocupa de atmosferă și bună dispoziție INFLEX. Warm up : DJ Skeev.

Concert Stubborn Heart & Fantastic Mr. Fox la Club Control

Coperta albumului Stubborn Heart

Duo-ul britanic STUBBORN HEART va concerta în Club Control sâmbătă, pe 26 ianuarie 2013, începând de la ora 22. Alături de cei doi, seara va fi completată de Fantastic Mr Fox.

Concert Tibi Scobiola Band la SPICE Pub & Club , București

Concert Tibi Scobiola Band in Spice Club pe 26 ianuarie

Tibi Scobiola și trupa sa de instrumentiști vă invită la un concert de coveruri în Spice Pub & Club de pe Calea Victoriei 21-23. Concertul va avea loc sâmbătă, 26 ianuarie 2013. Hiturile din program vor acoperi o multitudine de genuri muzicale, domminante fiind rock, pop și pop-rock, dance.

DUMINICĂ, 27 ianuarie

Concert LaLa Band la Sala Sporturilor din Tulcea

Poster LaLa Band - LaLa Love Tour

LaLa Band, trupa vedetă a serialului “Pariu cu viața”, suține cel de-al 3 turneu național. Intitulat “LaLa Love Tour”, acesta marchează sărbătorile de iubire din următoarea perioadă și vine cu un playlist special pentru adolescenții îndrăgostiți. Fanii vor avea ocazia să petreacă Valentine’s Day, Dragobete, 1 și 8 martie alături de membrii formației.

Trending