Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concerte și petreceri în weekendul 18 - 20 ianuarie - GHID

Pentru perioada 18-20 ianuarie se anunță un val masiv de muzică bună pentru toate gusturile, așa încât, pentru a nu rata nimic important le-am luat la mână și le-am trecut în revistă pe cele care v-ar putea stârni interesul.

Publicat

pe

GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend
GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend

Pentru perioada 18-20 ianuarie se anunță un val masiv de muzică bună pentru toate gusturile, așa încât, pentru a nu rata nimic important, le-am luat la mână și le-am trecut  în revistă pe cele care v-ar putea stârni interesul. Lista cluburilor vizate include Hard Rock Cafe, Godot Cafe TeatruClub Control, Studio Martin, Tribute, GoblinTrue Club, Ageless Club și Bamboo. Așadar, de mâine avem liber la distracție. Lista locațiilor am făcut-o noi, de "Alcool" se ocupă Ada Milea chiar de vineri, 18 ianuarie.

VINERI, 18 ianuarie

Lansarea albumului ADA MILEA ''ALCOOL", dupa Ioan Muresan

Ada Milea – Lansare album la Terasa Verona 

Fură startul în weekend și gustă din spectacolul Adei Milea. Atenție, conținut ridicat de ”ALCOOL”.  Albumul va fi lansat la ora 14:30 în Cafeneaua Verona. Este un spectacol pe CD, după “Cartea Alcool”, de Ion Mureșan. Publicul cunoscător se va putea bucura și acasă de poezie, interpretată în stilul inconfundabil al Adei Milea.

Turneu Vita de VieVița de Vie Spunk 2013 la Daos Club, Timișoara 

Vița de Vie a plecat în turneu prin țară. Pe modelul azi în Timișoara, mâine-n toată țara, Vița de Vie începe turneul Spunk 2013 în inima Banatului pe 18 ianuarie.

Luiza Zan & Dan Byron - Live Acoustic Duo

Concert Luiza Zan & Dan Byron – Live Acoustic Duo la Godot Cafe-Teatru 

Vineri, pe 18 ianuarie, Luiza Zan (voce, chitară) și Dan Byron (voce, chitară) vor concerta împreună la Godot Cafe-Teatru, începând de la ora 22.00.

Concert Vunk True ClubConcert Vunk la True Club 

Pe 18 ianuarie trupa Vunk revine pe scena True Club din București. Cu piese mai vechi dar și cu noile hituri de pe albumul “Nu scapă nimeni”, lansat pe 14 noiembrie 2012.

Origami Sound White Night Special: All-Stars Edition

Petrecere Origami Sound White Night Special: All-Stars Edition la Club Control 

Vineri, 18 ianuarie, de la ora 23.00 în Control se va desfășura Origami Sound White Night Special: All-Stars Edition, un melanj de warehouse techno, tribal beats, trap și quirky bass, cu aproape tot rosterul local la pupitru.

Concert PUBLIKA in Club TRIBUTE pe 18 ianuarie 2013

Concert Publika la Tribute 

Trupa Publika vă așteaptă la o cântare cu piese proprii și coveruri îndrăgite în clubul Tribute de pe Calea Victoriei. Concertul va începe după ora 22.00 pe 18 ianuarie 2013.

SÂMBĂTĂ, 19 ianuarie

PSYCHENATURADATURA si ABATOR INDUSTRIES - ARTWORK by Dan Michiu Dinescu

PSYCHENATURADATURA | ABATOR INDUSTRIES la Club Control 

Sâmbătă, 19 ianuarie, de la ora 21.00, Club Control se umple pentru un concert cu PSYCHENATURADATURA și ABATOR INDUSTRIES. Seara este dedicată muzicii experimentale și improvizației. Artiști autohtoni talentați se reunesc în Sala Berlin pentru un exercițiu sonor, un performance liber inedit.

Turneu Vita de VieVița de Vie Spunk 2013 la Flex 

După concertul de vineri din Club Daos, Timișoara, caravana trupei Vița de Vie ajunge în Club Flex din Arad. Concertul va începe la ora 21:00, intrarea se va face pe bază de bilet.

Concert Ciara Club Bamboo Bucuresti

Concert Ciara la Bamboo București 

Ciara vine în premieră în România pentru a susține un concert în Club Bamboo din București. Artista va lansa oficial în România noul său album “One Woman Army”. Cunoscuta artistă de hip hop / R&B va prezenta publicului noile piese, dar va interpreta și hituri precum “1, 2 Step”,“Like a Boy” sau “Love Sexy Magic“.

Concert Luna Amară în Club Ageless pe 19 ianuarie

Concert Luna Amară la Ageless Club 

După un excelent concert de final de an, Luna Amară revine la București în locul care a marcat debutul seriei de concerte Storytellers de anul trecut – Club Ageless. De această dată, trupa anunță un concert electric dezlănțuit, cu toată energia pe care-o presupune.

Life on MarsConcert Life on Mars la Hard Rock Cafe 

Trupa Life on Mars va susține primul concert de anul acesta în Hard Rock Cafe. Formația este compusă din Loredana-Elena Ciobotaru și Loredana Cavasdan (foste conurente la Vocea României), Vlad Vedeș (fost membru al trupei Bere Gratis), Răzvan Grigorescu (fost membru Analia Selis si Vlad Mirita), Nicu Avram (fost membru al trupei Bere Gratis) și Andrei Precup (fost colaborator al band-urilor “Un Show Pacatos” si “Rai da’ Buni”).

Concert JUKEBOX in Club TRIBUTE pe 19 ianuarie 2013

Concert Jukebox la Tribute 

Trupa JUKEBOX revine în clubul TRIBUTE pe 19 ianuarie 2013. Concertul va începe undeva după ora deschiderii – 22.00.

poster-club-martin-smells-like the-90Petrecere Smells Like The 90′s la Studio Martin 

Cel puțin o dată pe an Studio Martin se întoarce în timp până în anii de glorie ’90 când anii de liceu erau condimentați în weekend cu câte un party în care Baby D, Faithless sau Prodigy erau artiști nelipsiți. Niki, Toro și The Union vor prelua controlul pupitrului pentru o noapte ce se va lăsă cu revederi frumoase, amintiri incredibile și cu muzica adolescenței noastre.

DUMINICĂ, 20 ianuarie

Poster DJ Vasile, Dan BasuDan Basu și DJ VASILE la Goblin 

Duminică, 20 ianuarie, de la 10 seara, la Goblin, încercăm să trecem prin tot ce e de trecut. Facem ce e de făcut. DJ Vasile e el. Dan Basu începe transformarea.

Trending