Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concerte și petreceri în weekendul 1-3 februarie - GHID

Află care sunt cele mai tari concerte si petreceri pentru weekendul 1 - 3 februarie 2013 in Bucuresti si in tara.

Publicat

pe

GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend
GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend

Până se mai dezmorțește vremea, continuăm cu destinderea de weekend în cluburi. Pentru București, am trecut în agendă concertele și petrecerile din Fabrica, Club Ageless,Why Not, Tribute, Studio Martin, Clubul Țăranului Român, Panic și Godot Cafe-Teatru. În Cluj-Napoca am bifat concertul Kumm din Club Flying Circus, iar în Râmnicu Vâlcea vor cânta cei de Lala Band. Nu am uitat nici de Spectacolul Lacul Lebedelor de la Sala Palatului - detaliile privind categoriile de bilete și ora începerii evenimentului se regăsesc în ghidul weekendului 1 - 3 februarie.

VINERI, 1 februarie

Concert Publika la Tribute, București

Afis concert Publik Club Tribute februarie 2013

Vineri, 1 februarie 2013, Publika va susţine un concert în Club Tribute din Bucureşti. Născută aproape instantaneu, dintr-o potrivire muzicală ieşită din comun şi o comunicare excepţională, formaţia Publika înseamnă profesionişti cu o bogată experienţă de scenă, de producţie şi de studio.

 Concert TrancENDance – Kyau & Albert la Studio Martin, București

poster-concert-bucuresti-kyau-albert-1-februarie-2013

Primul eveniment TrancENDance din 2013 aduce în România pe Kyau și Albert, celebrii maeștrii ai muzicii electronice. Show-ul va avea loc pe 1 februarie, în Studio Martin și face parte din turneul de promovare al noului albumului "Nights Awake" lansat de cei doi. Ralph Kyau și Steven Moebius Albert (locul #37 mondial în Top 100 DJ MAG 2009), sunt cunoscuți în lume drept unul dintre cele mai originale duo-uri de dj / producatori din întregul circuit mondial al muzicii electronice. Cei doi germani au produs piese ca "Made Of Sun", "Velvet Morning" sau "Walk Down".

Concert Kumm în Club Flying Circus, Cluj Napoca

Primul concert Kumm pe anul 2013 va avea loc în clubul Flying Circus din Cluj Napoca. Evenimentul are o semnificație deosebită, deoarece sărbătorește primul concert din cariera formației, susținut pe 2 februarie 1998, în Cluj. Fanii vor avea ocazia să asculte cele mai iubite piese ale trupei, dar și o serie de cântece noi. În plus, grupul va urca pe scenă într-o nouă formulă, fără Cătălin Mocan la voce, Oigăn revenind în postura de solist.

Concert Les Elephants Bizarres versus Changing Skins la Why Not Club, București

Les Elephantes Bizarres versus Changing Skins

Luna februarie începe în Why?Not cu un concert de pop alternativ versus rock alternativ. Les Elephants Bizarres dau startul, iar Changing Skins vin cu replica.
  • Preț intrare: 20 lei. Organizatorii au umblat la prețurile de la bar: berea Ciuc (0.33) va costa 5 lei, iar Heineken (0,33) – 7 lei.
  • Detalii despre eveniment

Concert Mihai Mărgineanu la True Club, București

Afis-Margineanu-True-Club-1-februarie

Pe 1 februarie familia din True Cub își dă întâlnire cu un prieten vechi al sufrageriei. Mihai Margineanu și trupa sa promit un concert unde voia bună este pe primul loc. Veți putea asculta cele mai iubite piese ale sale, iar atmosfera va fi întreținută de către cei mai importanți dintre musafiri: publicul spectator.
  • Preț bilet: 40 de lei (biletul poate fi achiziționat în avans sau în ziua evenimentului, la intrarea în club)
  • Detalii despre eveniment

Concert The Mono Jacks la Fabrica, București

Concert The Mono Jacks in Fabrica pe 1 februarie 2013

The Mono Jacks își pregătesc prima vizită pe scena din Fabrica pe anul 2013. Trupa va susține un concert pe data de 1 februarie 2013, accesul publicului începând de la ora 21.00. Prețurile biletelor diferă în funcție de ora la care se ajunge în club.

Concert Timpuri Noi la Clubul Țăranului Român, București

Timpuri Noi

Trupa Timpuri Noi va susține un concert în Clubul Țăranului Român pe 1 februarie 2013. Noii colegi ai lui Dan Iliescu sunt Sabin Penea (bass, backing vocals) și Felix Sfura (tobe, percuție și backing vocals).

Concert Cuantune la Godot Cafe-Teatru, București

poster-concert-godot-cuantune-1-feb-2013

Pe data de 1 februarie, trupa Cuantune va susține un concert de Nu-jazz în Godot Cafe Teatru. Începând de la ora 22.00 sunteți așteptați într-o atmosferă aparte cu jazz, funk, soul, hip hop și dubstep.

Party Depeche Mode Fan Club la Ageless Club, București

Party Depeche Mode Fan Club

Fan Club For the Masses DM România va invită la o seară de audiție dedicată trupei Depeche Mode. Petrecerea marchează atât aniversarea fan clubului dar și nerăbdarea fanilor în așteptarea unui nou material discografic ce va fi lansat în aceasta primăvară. Seara va fi dominată de ritmurile melodiilor DM.

SÂMBĂTĂ, 2 februarie

Concert LaLa Band – LaLa Love Tour la Casa de Cultura a Sindicatelor Râmnicu Vâlcea

Poster LaLa Band - LaLa Love Tour

LaLa Band, trupa vedetă a serialului “Pariu cu viața”, suține cel de-al 3 turneu național. Intitulat “LaLa Love Tour”, acesta marchează sărbătorile de iubire din următoarea perioadă și vine cu un playlist special pentru adolescenții îndrăgostiți. Fanii vor avea ocazia să petreacă Valentine’s Day, Dragobete, 1 și 8 martie alături de membrii formației.

Spectacol Lacul Lebedelor – The Imperial Ice Stars la Sala Palatului, București

poster_lacul_lebedelor

Flăcări și gheață pe scena Sălii Palatului: Lacul Lebedelor în interpretarea The Imperial Ice Stars! 83 dintre cei mai mari patinatori ai lumii vor lua cu asalt Sala Palatului pe 2 februarie 2013, transformând scena într-un adevarat patinoar în care muzica din Lacul Lebedelor va răsuna până în cel mai ascuns colț!
  • Preţ bilet
    • Categoria VIP – 300 lei
    • Categoria 1 – 250 lei
    • Categoria 2 – 200 lei
    • Categoria 3 – 150 lei
    • Categoria 4 – 100 lei
    • Categoria 5 – 50 lei
  • Detalii despre eveniment

Concert OK Corral prezintă Springtone la Panic, București

Poster OK Corral springtone panic februarie 2013

OK Corral da (ring)tone-ul de primavăra, iarna, în ținută sportiv-elegantă. Mai exact, sâmbătă, pe 2 februarie, publicul este așteaptat în Club Panic pentru o călduroasă seară de funk și disco.

Concert Doru Isăroiu & True Band la True Club, București

Afis Doru Isaroiu and True Band

Sâmbătă, 2 februarie, True Club invită publicul în sufragerie pentru a cânta și dansa alături de Doru Isăroiu & True Band. Petrecerea începe la 22:30 și ține până dimineața. Atmosfera va fi încălzită de DJ Maestro.

DUMINICA, 3 februarie

Xperimental & VAST SOLO (Duro Disco) - Weekend Recovery în Panic, București

poster-vast_solo_panic_2013

Straculenco & Panic! Club te invită la Xperimental & VAST SOLO (Duro Disco), duminică, pe 3 februarie 2013 la un Weekend Recovery special.

Trending