Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Concert Paula Seling & Big Band Radio de ziua îndrăgostiților

Paula Seling, acompaniată de Big Band-ul Radio și Orchestra de Camera Radio va suține de ziua îndrăgostițor, pe 14 februarie, un concert la Sala Radio din București. Evenimentul va începe la ora 19.00.
Paula Seling

Paula Seling, acompaniată de Big Band-ul Radio și Orchestra de Camera Radio va suține de ziua îndrăgostițor, pe 14 februarie, un concert la Sala Radio din București. Programul va începe la ora 19.00 și va fi condimentat cu o serie de piese celebre,  re-interpretate ca un tribut adus marilor artiști care i-au influențat cariera - Frank Sinatra, Whitney Houston, Jackson 5, etc.

Paula Seling
Dirijorul spectacolului este maestrul Ionel Tudor, iar cele două orchestre vor interpreta piese jazz și vor acompania evoluția scenica a Paulei, care va face o trecere în revistă a celor mai importante momente din carieră.

Artista va prezenta primul cantec compus ("Promit"), primul succes major din carieră (Trofeul Mamaia cu "Trurli"), alte momente de referință (Cerbul de Aur, cu "Noapte calda", Eurovision, cu "Playing With Fire") nelipsind, evident, cele mai mari hit-uri ("Ploaie in luna lui Marte" și "Timpul"), ajungând până la compoziții proprii recente ("Tu nu vezi" sau "Lumi paralele").

Cu o muzică și versuri profunde, ce o delimitează net de zona facilă și cvasi-derizorie a pseudo-divertismentului cu care ne agresează zilnic radio-televiziunile "de specialitate" concertul Paulei Seling promite sa fie un adevărat regal muzical.

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române și la casa de bilete a Sălii Radio.

Categoria I - 30 lei
Categoria II - 25 lei
Categoria III - 20 lei

Paula Seling & Ovi - Playing With Fire

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ed Sheeran și albumul de debut care a readus folkul pe "+" - VIDEO

Ed Sheeran obișnuia să asculte Eminem și Damien Rice, iar în timpul liber compunea muzică folk. Acum artistul în vârstă...

Închide