Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Concert Paula Seling & Big Band Radio de ziua îndrăgostiților

Paula Seling, acompaniată de Big Band-ul Radio și Orchestra de Camera Radio va suține de ziua îndrăgostițor, pe 14 februarie, un concert la Sala Radio din București. Evenimentul va începe la ora 19.00.
Paula Seling

Urmărește-ne pe

Paula Seling, acompaniată de Big Band-ul Radio și Orchestra de Camera Radio va suține de ziua îndrăgostițor, pe 14 februarie, un concert la Sala Radio din București. Programul va începe la ora 19.00 și va fi condimentat cu o serie de piese celebre,  re-interpretate ca un tribut adus marilor artiști care i-au influențat cariera - Frank Sinatra, Whitney Houston, Jackson 5, etc.

Paula Seling
Dirijorul spectacolului este maestrul Ionel Tudor, iar cele două orchestre vor interpreta piese jazz și vor acompania evoluția scenica a Paulei, care va face o trecere în revistă a celor mai importante momente din carieră.

Artista va prezenta primul cantec compus ("Promit"), primul succes major din carieră (Trofeul Mamaia cu "Trurli"), alte momente de referință (Cerbul de Aur, cu "Noapte calda", Eurovision, cu "Playing With Fire") nelipsind, evident, cele mai mari hit-uri ("Ploaie in luna lui Marte" și "Timpul"), ajungând până la compoziții proprii recente ("Tu nu vezi" sau "Lumi paralele").

Cu o muzică și versuri profunde, ce o delimitează net de zona facilă și cvasi-derizorie a pseudo-divertismentului cu care ne agresează zilnic radio-televiziunile "de specialitate" concertul Paulei Seling promite sa fie un adevărat regal muzical.

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române și la casa de bilete a Sălii Radio.

Categoria I - 30 lei
Categoria II - 25 lei
Categoria III - 20 lei

Paula Seling & Ovi - Playing With Fire

Citește mai multe despre Big Band Radio
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ed Sheeran și albumul de debut care a readus folkul pe "+" - VIDEO

Ed Sheeran obișnuia să asculte Eminem și Damien Rice, iar în timpul liber compunea muzică folk. Acum artistul în vârstă...

Închide