Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Dubioza Kolektiv revine în România cu un concert în Silver Church

Publicat

pe

Dubioza Kolektiv revine în România cu un concert în Silver Church pe 27 martie. Show-ul face parte din seara "Balkan Party", iar în deschidere vor cânta cei de la Madame Hooligan (Radu Almăşan - voce, Andrei Cebotari - percuţie şi David Ballon - chitară electrică). De warm-up se vor ocupa DJ UNDOO & Zodiak de la Colentina Sound System.

dubioza-kolektiv-concert-2012_0746

Dubioza Kolektiv în concert în Silver Church, 25/26 ianuarie 2012

Vezi impresiile, galeria foto și filmările de la concertul din Silver Church

Concertul reprezintă a 2-a ediție de pre-party B’ESTFEST Summer Camp 2013 dintr-o lungă serie de evenimente care-și propun să pregăteasca publicul român pentru ediţia din acest an a festivalului ce va avea loc în weekend-ul 5-7 iulie, în cadrul B’ESTFEST Park din Tunari.

Bilete la concert

Prețul unui bilet este 40 de lei. În cazul în care doriți să rezervați bilete, o puteți face chiar prin InfoMusic.ro

Dubioza Kolektiv este o trupă ce atinge numeroase probleme sociale și în același timp îmbină extrem de multe genuri muzicale, printre care se regăsesc și ritmuri din folclorul nostru. Din acest motiv, formația este extrem de îndrăgită de publicul român, iar acest lucru s-a demonstrat anul trecut pe vremea asta, când Dubioza Kolektiv a concertat în Silver Church. În ciuda viscolului de cod portocaliu, fanii s-au strâns într-un număr foarte mare, iar atmosfera a fost incendiară. Tot anul trecut, grupul a fost prezent la Stufstock, unde a cântat și a dansat toată noaptea pe plaja din Vama Veche.

Formația apărută în 2003 în Bosnia, este o voce ce exprimă problemele societății bosniace și vrea să arate lumii că stereotipurile din mass-media nu redau realitatea civică. În melodiilor lor, cei din Dubioza Kolektiv vorbesc despre pace, înțelegere, revoltă împotriva sistemului politic, susținând un adevărat protest muzical, în care se regăsesc oameni din întreaga lume, indiferent de naționalitate.

Dubioza Kolektiv Vedran Mujagic

"Este întotdeauna minunat că primim reacții pe rețelele de socializare, pe pagina noastră de Facebook, primim e-mail-uri în care lumea reacționează la muzica noastră și spun că și ei gândesc foarte asemănător în legătură cu subiectele tratate în versuri și că muzica noastră le-a schimbat felul în care privesc politica, problemele sociale. Cred că aceasta este o parte foarte importantă a ceea ce facem. Este probabil principalul motiv pentru care facem ce facem și nu cântăm despre lucruri lipsite de importanță și chiar încercăm să facă o schimbare.

În esență este același șablon peste tot și de aceea, când cântăm despre aceste lucruri în țara noastră, oameni din întreaga lume se raportează la versuri și este ușor să se regăsească în muzica noastră. Nu contează că sunt din Belgia, Polonia sau România" – ne-a declarat basistul formației Vedran Mujagić, într-un video interviu realizat în backstage în Silver Church, înainte de concert.

Dubioza Kolektiv vrea să lanseze un nou album în 2013, de data aceasta cu versuri în bosniacă. În toamna anului trecut formația a început să compună și chiar să intre în studioul de înregistrări, astfel că în concertul de pe 27 martie este foarte posibil să auzim piese noi. Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe pagina Dubioza Kolektiv în Silver Church din agendă.

Dubioza Kolektiv în concert la București 25.01.2012

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte miercuri, 27 martie 2013

Dubioza Kolektiv

Loc
The Silver Church
Comentează

Trending