Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
INFO CONCERT:
Snoop Dogg
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Concert Ciara în Club Bamboo din București

Ciara va lansa oficial în România noul său album "One Woman Army" în cadrul unui concert în Club Bamboo din București, pe 19 ianuarie.
Concert Ciara Club Bamboo Bucuresti

Concert Ciara Club Bamboo Bucuresti

Ciara va lansa oficial în România noul său album "One Woman Army" în cadrul unui concert în Club Bamboo din București, pe 19 ianuarie. Cunoscuta artistă de hip hop / R&B va prezenta în premieră publicului român noile piese, dar va interpreta și hituri precum "1, 2 Step","Like a Boy" sau "Love Sexy Magic“. Pentru detalii despre prețurile biletelor și pentru a vedea ce mesaj a transmis Ciara fanilor români accesați pagina de eveniment.

Ciara - One Woman Army

Ciara - One Woman Army (Foto: www.facebook.com)

Ciara s-a lansat în muzică în 2002 și a cunoscut succesul încă de la primul album lansat Goodies (2004) care a inclus colaborări cu Missy Elliot și Ludacris. Artista a legat strânse prieteni cu cei doi, lucru ce a făcut diferența în cariera sa. Ciara nu s-a evidențiat doar prin vocea sa, ci și prin dans, fiind extrem de talentată. Datorită perseverenței și exigenței cu propria persoană, cântăreața a uimit de fiecare dată prin coregrafiile sale. Nici frumusețea artistei nu au trecut neobservată. În 2009 a acceptat contractul propus de o agenție de modeling, care i-a adus câștiguri substanțiale.

Ciara

Ciara (Foto: www.facebook.com)

Revenind la muzică, discografia Ciarei este formată din 4 albume, "One Woman Army" fiind cel de-al 5-lea. Dacă primele 3 au avut un succes amețitor, "Basic Instinc" lansat în 2010 a fost un dezastru. Din acest motiv noul material este extrem de important pentru cariera artistei. Dacă va avea succes, Ciara va fi din nou unul dintre cei mai importanți artiști din zona hip hop / R&B. Dacă acesta nu va avea succes, Ciara va fi atrasă în anonimat și uitată de public, lucru ce poate însemna chiar sfârșitul carierei muzicale. Un alt element important în evoluția  noului disc este revenirea la casa de discuri Epic Records, unde director general este producătorul L.A. Reid, cel care a descoperit-o pe Ciara în 2003.

Judecând după felul în care au fost primite clipurile primelor single-uri lansate, "Sorry" (aproape 12 milioane de vizualizări) și "Got Me Good" (peste 3 milioane de vizualizări), succesul discului "One Woman Army" este aproape sigur. Până la concertul din Club Bamboo vă invităm să vedeți o înregistrare cu Ciara la Jimmy Kimmel Live din 2012.

Ciara - "Sorry" (Jimmy Kimmel Live 2012)

 

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă melodia Somewhere, de pe noul album Jimi Hendrix - AUDIO

Pe 4 martie se va lansa un album post-mortem Jimi Hendrix, intitulat "People, Hell and Angels", ce conține 12 melodii...

Închide