Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert Ciara în Club Bamboo din București

Ciara va lansa oficial în România noul său album "One Woman Army" în cadrul unui concert în Club Bamboo din București, pe 19 ianuarie.

Publicat

pe

Concert Ciara Club Bamboo Bucuresti
Concert Ciara Club Bamboo Bucuresti

Ciara va lansa oficial în România noul său album "One Woman Army" în cadrul unui concert în Club Bamboo din București, pe 19 ianuarie. Cunoscuta artistă de hip hop / R&B va prezenta în premieră publicului român noile piese, dar va interpreta și hituri precum "1, 2 Step","Like a Boy" sau "Love Sexy Magic“. Pentru detalii despre prețurile biletelor și pentru a vedea ce mesaj a transmis Ciara fanilor români accesați pagina de eveniment.

Ciara - One Woman Army

Ciara - One Woman Army │ FOTO: www.facebook.com

Ciara s-a lansat în muzică în 2002 și a cunoscut succesul încă de la primul album lansat Goodies (2004) care a inclus colaborări cu Missy Elliot și Ludacris. Artista a legat strânse prieteni cu cei doi, lucru ce a făcut diferența în cariera sa. Ciara nu s-a evidențiat doar prin vocea sa, ci și prin dans, fiind extrem de talentată. Datorită perseverenței și exigenței cu propria persoană, cântăreața a uimit de fiecare dată prin coregrafiile sale. Nici frumusețea artistei nu au trecut neobservată. În 2009 a acceptat contractul propus de o agenție de modeling, care i-a adus câștiguri substanțiale.

Ciara

Ciara │ FOTO: www.facebook.com

Revenind la muzică, discografia Ciarei este formată din 4 albume, "One Woman Army" fiind cel de-al 5-lea. Dacă primele 3 au avut un succes amețitor, "Basic Instinc" lansat în 2010 a fost un dezastru. Din acest motiv noul material este extrem de important pentru cariera artistei. Dacă va avea succes, Ciara va fi din nou unul dintre cei mai importanți artiști din zona hip hop / R&B. Dacă acesta nu va avea succes, Ciara va fi atrasă în anonimat și uitată de public, lucru ce poate însemna chiar sfârșitul carierei muzicale. Un alt element important în evoluția  noului disc este revenirea la casa de discuri Epic Records, unde director general este producătorul L.A. Reid, cel care a descoperit-o pe Ciara în 2003.

Judecând după felul în care au fost primite clipurile primelor single-uri lansate, "Sorry" (aproape 12 milioane de vizualizări) și "Got Me Good" (peste 3 milioane de vizualizări), succesul discului "One Woman Army" este aproape sigur. Până la concertul din Club Bamboo vă invităm să vedeți o înregistrare cu Ciara la Jimmy Kimmel Live din 2012.

Ciara - "Sorry" (Jimmy Kimmel Live 2012)

 

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concert Ciara Club Bamboo Bucuresti
Concerte sâmbătă, 19 ianuarie 2013

Ciara

Loc
Bamboo București

Trending