Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Cher va lucra împreună cu fiul său la realizarea unui nou show TV

Cher (66 de ani) a început recent să lucreze la realizarea unui nou show TV ce va rula pe canalul Logo US. Pentru a-și îmbunătăți relația cu fiul său, Chaz, artista a hotărât să îl implice în proiect în calitate de co-producător.

Chaz alături de mama sa, Cher

Urmărește-ne pe

Cher (66 de ani) a început recent să lucreze la realizarea unui nou show TV ce va rula pe canalul Logo, din SUA. Pentru a-și îmbunătăți relația cu fiul său, Chaz, artista a hotărât să îl implice în proiect, în calitate de co-producător. Neînțelegerile dintre Cher și Chaz au fost mediatizate constant, principala cauză a disputelor fiind decizia acestuia de a recurge la operație de schimbare de sex pentru a deveni bărbat.

Chaz alături de mama sa, Cher

Chaz alături de mama sa, Cher

Chaz Salvatore Bono, născut Chastity Sun Bono, este singurul copil al lui Sonny și Cher. Arătată ani la rând cu degetul în presa de scandal pentru faptul că era lesbiană, Chastity nu a reușit niciodată să trecă peste imaginea negativă care i-a fost creată în presă. În final aceasta a luat decizia de a-și face operație de schimbare de sex, tranziția de la Chastity la Chaz având loc în perioada 2008 - 2010. De atunci relația dintre Cher și Chez a devenit una dificilă, Cher nefiind de acord cu decizia fiului ei.

Din dorința de a petrece mai mult timp alături de fiul său, Cher i-a propus recent lui Chaz să lucreze împreună cu ea la realizarea unui nou show TV. Emisiunea va rula pe postul de televiziune Logo și va avea drept temă generală viața de familie. Deși relația dintre Cher și Chaz este în continuare departe de a fi una deschisă, artista speră ca acest proiect să-i apropie și să conducă în timp la o mai bună comunicare.

"Cher construiește acest show avându-l pe Chaz constant în minte. Își dorește ca prin acest proiect să vindece relația lor actuală și să îl ajute pe Chaz să capete mai multă încredere în el, oferindu-i o rampă de lansare în televiziune", a povestit pentru National Enquirer o sursă internă.

Chaz  își dorește de mult timp o carieră în televiziune. De la aflarea veștii că mama sa dorește să lucreze împreună cu el, acesta a venit deja cu o serie de propuneri. Cher, însă, a încercat să-i dea de înțeles că trebuie să lucreze împreună, ca o echipă, și că ideile trebuie discutate înainte de fi implementate.

"Deși cei doi nu prea au reușit să se înțeleagă în privința mai multor aspecte, Chaz are deja foarte multe idei pentru această emisiune și a trasat câteva direcții importante pentru povestea generală a show-lui. Cher încearcă totuși să îl încetinească și să îi explice că trebuie să lucreze împreună și că nu dorește ca cineva să preia controlul asupra proiectului", a mărturisit aceeași sursă.

Sonny și Cher - "I Got You Babe"

Citește mai multe despre Cher
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Foo Fighters a terminat de compus un nou album

Dacă în luna octombrie 2012 Dave Grohl (Nirvana) anunța ca va lua o pauză cu Foo Fighters, artistul a declarat...

Închide