Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Cea mai bună farsă din culisele turneelor Linkin Park

Dacă cineva s-ar trezi dimineața sub cerul liber, deși s-a culcat seara având un acoperiș deasupra, una dintre întrebările legitime ar fi: ce cantitate de alcool a consumat persoana respectivă? Nu e o întrebare rea, dar atunci când vine vorba de Linkin Park explicația e ceva mai complicată.

Publicat

pe

Chester Bennington și Mike Shinoda, Linkin Park la Bucuresti
Chester Bennington și Mike Shinoda, Linkin Park la Bucuresti

Dacă cineva s-ar trezi dimineața sub cerul liber, deși s-a culcat seara având un acoperiș deasupra, una dintre întrebările legitime ar fi: ce cantitate de alcool a consumat persoana respectivă? Nu e o întrebare rea, dar atunci când vine vorba de Linkin Park explicația e ceva mai complicată. Farsele din spatele cortinei se fac în aceeași manieră în care se susțin și concertele de pe scenă: cu pregătire temeinică și fără jumătăți de măsură.

Chester Bennington și Mike Shinoda, Linkin Park la Bucuresti

Chester Bennington și Mike Shinoda, Linkin Park la Bucuresti

În opinia membrilor Linkin Park cel mai bun remediu pentru rutina din turnee este plănuirea și apoi punerea în practică a unor farse de proporții. Mike Shinoda a povestit într-un interviu acordat publicației Kerrang! despre farsele preferate ale trupei, dar și despre reacțiile celor căzuți în plasă.

"La un moment dat, trupa și echipa tehnică - în special echipa tehnică - aveau o farsă preferată. Luau toată mobila din camera unuia dintre noi și o mutau în altă parte. Ori o puneau în lift, în așa fel încât în momentul în care deschideai ușile liftului totul era înghesuit acolo, ca într-un desen animat. Ori așteptau până când cineva din echipă se îmbăta bine de tot și scoteau mobila din hotel afară, așezând-o în aceeași poziție de dinainte. Odată cu mobila, persoana respectivă era și ea mutată afară așa încât în momentul în care se trezea totul părea să fie la locul lui, mai puțin pereții și acoperișul. La final îl vedeai uitându-se în jur nedumerit, încercând să găsească o explicație."

Când nu se țin de farse, Linkin Park lansează albume și single-uri pe care le vinde apoi în milioane de exemplare. Cel mai recent album al trupei, intitulat "Living Things", a debutat pe prima poziție în topul Billboard, înregistrând vânzări de peste 220 de mii de copii în prima săptămână de la lansare. Mai jos puteți urmări ultimul videoclip al formației realizat pentru piesa "Castle of Glass", al 4-lea single extras de pe acest album.

Linkin Park - CASTLE OF GLASS

Trending