Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Cătălin Mocan părăsește Kumm, Oigăn revine la voce

Kumm începe 2013 cu o schimbare importantă în componență. Trupa pune capăt colaborării cu solistul Cătălin Mocan, iar la voce revine Oigăn.
KUMM la concertul aniversar 15 ani din Silver Church de pe 1 noiembrie 2012

KUMM la concertul aniversar 15 ani din Silver Church de pe 1 noiembrie 2012

Trupa Kumm începe anul 2013 cu o schimbare importantă în componență. Membrii formației au anunțat că după lungi discuții au decis ca pe viitor să urce pe scenă doar în formula de 5, punând astfel capăt colaborării cu solistul Cătălin Mocan. La microfonul principal revine Oigăn (Eugen Nuțescu), primul vocal al grupului. Trupa îi mulțumește lui Cătălin Mocan pentru cei 7 ani de prietenie petrecuți împreună.

"Salut! Aici formația KUMM cu primele vești pe anul 2013. După multe dezbateri și povești în bucătăria trupei am luat hotărârea să începem anul cu o schimbare de componență. Am decis ca din luna februarie, la primul nostru concert din acest an, pe scenă, se vor urca doar cinci membri KUMM. Păstrăm saxofonul și clapele, ne ținem de chitară, muzicuță, tobe și bas. Astfel vă anunțăm schimbarea lui Cătălin Mocan de la voce cu Oigăn (chitară, muzicuță și primul vocal al formației). Îi mulțumim lui Cătă pentru șapte ani de prietenie şi pentru două albume şi sute de concerte la care ne-a fost alături. În rest lucrăm intens la un nou album ce va apărea cât de curând anul acesta. Keep in touch!" - mesajul postat de Kumm pe pagina oficială de Facebook.

Primul concert în noua formulă va avea loc chiar pe 1 februarie în clubul Flying Circus Pub din Cluj Napoca. În plus evenimentul va avea o semnificație deosebită pentru formație întrucât marchează aniversarea primului concert Kumm, susținut pe 2 februarie 1998.

În același timp, Kumm lucrează la noul material, băieții urmând să intre în studioul de înregistrări în primăvară. Anul trecut, Oigăn a dezvăluit pentru InfoMusic că procesul de compoziție merge foarte bine și că au peste 100 de melodii și idei. Trupa a și prezentat în concertele sale câteva piese noi, care au prins bine la public. Acestea nu vor lipsi nici din cadrul prestației de la Cluj Napoca.

Kumm - "Eskimo"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre KUMMOigan
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Se lansează ediția aniversară a DVD-ului Queen - Live At Wembley

Pelicula "Queen - Live At Wembley Stadium 25th Anniversary Edition" a fost restaurată, are sunet 5.1 si conține noi imagini...

Închide