Urmărește-ne în Social Media

BLOG

Câștigătorul dublei invitații la concertul MUNGO JERRY

InfoMusic a extras câștigătorul care primește o dublă invitație la concertul Mungo Jerry din Hard Rock Cafe, de pe 25 ianuarie. Vezi dacă ai avut noroc.

Publicat

pe

afis-concert-Mungo-Jerry-25-ianuariePe 25 ianuarie în Hard Rock Cafe este așteptat celebrul rocker britanic Ray Dorse, cunoscut sub numele de MUNGO JERRY. Aflat în premieră în România, artistul va încânta fanii cu hituri nemuritoare precum “In The Summertime”“Lady Rose”, “Baby Jump”, “Wild Love” sau “You Don’t Have To Be In The Army To Fight A War".

InfoMusic a pus la bătaie o invitație dublă la eveniment, iar în urma tragerii la sorți avem o câștigătoare - Adina Grigore.

După apariţia piesei “In The Summer Time” trupa MUNGO JERRY a devenit atât de iubită în Marea Britanie încât a generat “Mungomania”, o formă de manifestare ce a fost descrisă în lucrarea “The Books Of Golden Discs” (1978) drept cel mai uluitor şi imprevizibil fenomen de pe piaţa muzicală britanică de la The Beatles încoace.

“In The Summer Time” s-a vândut în peste 6 milioane de exemplare în primele 6 luni de la apariţia pe piaţă. Până în prezent, a înregistrat peste 30 de milioane de unităţi vândute, fiind considerat cel mai ascultat cântec estival al tuturor timpurilor.

După această recunoaștere la nivel mondial, MUNGO JERRY a reușit să capteze atenția publicului și la începutul anilor ’80, cu un cover după melodia "Knocking On Heaven’s Door".  Interpretarea compoziției lui Bob Dylan a propulsat formația pe primele poziții ale topurilor britanice.

În decursul vremii, MUNGO JERRY a urcat pe aceeaşi scenă cu Jimi HendrixElton JohnRod Stewart & The FacesGenesisStatus Quo, Canned Heat sau Free. MUNGO JERRY îmbină sonorităţile rock, pop, blues, boogie şi skiffle, într-un melanj versatil şi cuceritor, ce s-a dovedit a fi chiar cheia succesului său. Mai multe detalii despre concertul din Hard Rock Cafe, precum prețurile biletelor și accesul la concert accesați pagina Mungo Jerry din agendă.

Mungo Jerry - "Knocking On Heaven’s Door"

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte vineri, 25 ianuarie 2013

Mungo Jerry

Loc
Hard Rock Cafe

Trending