Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Bullet For My Valentine a lansat clipul Riot - VIDEOCLIP

După o pauză de trei ani, Bullet For My Valentine, care va concerta la Rock The City 2013, va lansa pe 27 februarie cel de-al 4-lea album intitulat "Temper Temper". Al doilea videoclip de promovare este pentru piesa "Riot".
Bullet For My Valentine

Bullet For My Valentine

Urmărește-ne pe

După o pauză de trei ani, Bullet For My Valentine, care va concerta la Rock The City 2013, va lansa pe 27 februarie cel de-al 4-lea album intitulat "Temper Temper". Al doilea videoclip de promovare este pentru piesa "Riot" și poate fi urmărit mai jos. Discul este produs de Don Gilmore care a colaborat cu trupa și la discul "Fever" din 2010 în timp ce Chris Lord-Alge s-a ocupat de mixarea acestuia.

Biletele pentru festivalul Rock The City 2013 se distribuie exclusiv prin rețeaua Eventim.

Bullet For My Valentine

Bullet For My Valentine (Foto: www.facebook.com)

Formația a fost înființată în 1998, în orășelul Bridgend, din Țara Galilor, sub numele inițial de Jeff Killed Jack. După câțiva ani în care a cântat cover-uri heavy metal și grunge, formația și-a schimbat numele și a reușit să obțină un contract cu Sony BMG.

Bullet For My Valentine - Riot

Primul album, The Poison, a apărut în luna octombrie 2005 iar al doilea album poartă numele Scream Aim Fire și a ieșit pe piață în ianuarie 2008. Despre acest album, Matt susține că "are un tempo mult mai agresiv decât precedentul" și "este un album intens, dar totuși accesibil, care onorează rădăcinile noastre metal". Odată cu lansarea acestui material, turneele și recitalurile în cadrul celor mai mari festivaluri din lume s-a materializat în vânzările excelente ale discului și clasarea pe locuri fruntașe în mai multe topuri de specialitate.

Fever, al treilea album al trupei avea să fie lansat în aprilie 2010 și a fost intens promovat timp de un an de zile, cu rezultate excelente - vânzări de peste 500.000 de exemplare la nivel mondial. În noiembrie 2012, formația a lansat un nou single, intitulat Temper Temper care va fi și titlul viitorului album, programat spre lansare în prima parte a lunii februarie 2013.

În prezent, trupa compusă din Matthew "Matt" Tuck (solist vocal, chitară ritmică), Michael "Padge" Paget (chitară, voce), Jason James (chitară bass, voce) și Michael "Moose" Thomas (tobe), are peste trei milioane de albume vândute iaralbumul de debut a obținut mai multe premii - Best Newcomer la Welsh Music Award, Best British Band oferit de celebra revistă Metal Hammer, respectiv Best British Newcomer și Best Single (pentru Tears Don't Fall) oferite de prestigioasa revistă Kerrang!.

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cele mai bune festivaluri de muzică din Europa la Festival Awards Europe 2012

Festival Awards Europe 2012 a anunțat lista câștigătorilor. Cele mai bune festivaluri din Europa, headliner-ul anului 2012, piesa desemnată imnul...

Închide