Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Bon Jovi a lansat noua melodie "Because We Can" - AUDIO

BON JOVI a lansat noua melodie Because We Can. Single-ul promoveaza noul album What About Now așteptat în luna martie 2013.
Artwork BON JOVI -

Artwork BON JOVI - "Because We Can"

Urmărește-ne pe

Parafrazând versurile hitului, Bon Jovi pare să spună: it's my year! Trupa din New Jersey a început în forță noul an, anunțând online prima piesă de pe noul album "What About Now". Discul urmează să apară pe 26 martie 2013, sound-ul lui fiind deconspirat prin melodia "Because We Can", scrisă de Jon Bon Jovi, Richie Sambora și Billy Falcon.

Artwork BON JOVI - "Because We Can"

Artwork BON JOVI - "Because We Can"

Lansat în întreaga lume pe data de 7 ianuarie 2013, single-ul "Because We Can" poate fi ascultat parțial pe iTunes. Cei care doresc piesa integrală, o pot descărca la prețul de 1,29 dolari.

Ascultă Bon Jovi - Because We Can (lyric video)

Bon Jovi a început teasingul pentru noul cântec pe 10 decembrie 2012, încurajând fanii să le descarce aplicația mobilă ce-i pune în legătură. Aceasta rulează atât pe iOS, cât și pe Android, putând fi descărcată spre instalare de la următoarele linkuri: itunes.apple.com și play.google.com.

Trupa BON JOVI

Trupa BON JOVI

Pe 13 februarie 2013 Bon Jovi va pleca în turneu. Noul album va fi promovat în Canada, Statele Unite și Europa, trupa având de parcurs 30 de țări oferind aproximativ 110 concerte, care se vor adăuga celor peste 2700 susținute până în prezent. România nu se află (momentan) pe traseul "Because We Can". Jon Bon Jovi, David Bryan, Tico Torres și Richie Sambora sunt așteptați pe 14 mai la Sofia în Bulgaria, iar pe 17 mai la Viena. Fanii care doresc să îi revadă cu acest prilej, pot achiziționa bilete de pe Eventim.ro, prețurile pornind de la 70 de euro.

"What About Now" va fi cel de-al 12-lea disc al formației și va intra pe piață după o pauză de 4 ani. Pe album va figura și un cântec lansat de Jon Bon Jovi  - "Not Running Anymore", ce face parte din coloana sonoră a filmului "Stand Up Guys". Piesa a fost nominalizată la Globul de Aur - secțiunea Cel mai bun cântec dintr-un film.

Înființată în 1983 în New Jersey, trupa Bon Jovi a vândut peste 130 de milioane de discuri în întreaga lume. Bon Jovi a vizitat peste 50 de țări, printre care și România. Pe 10 iulie 2011, Jon și colegii săi au cântat în Piața Constituției, în fața a 55.000 de spectatori.

Citește mai multe despre Bon Jovi
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
We No Who U R, noul clip Nick Cave and the Bad Seeds - VIDEOCLIP

Pentru a sărbători 30 de carieră, Nick Cave și trupa the Bad Seeds vor lansa pe 18 februarie un nou...

Închide