Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Biletele la Gazon A pentru concertul Depeche Mode s-au epuizat

Biletele la categoria Gazon A pentru concertul Depeche Mode de la București sunt epuizate complet. Mai mult decât atât, noi sectoare se apropie de sold-out, Gazon B și categoria de 435 lei (cu locuri pe scaune) fiind cele mai căutate de fanii trupei.
Depeche Mode

Depeche Mode

Dacă în urmă cu câteva săptămâni mai erau în vânzare câteva bilete la categoria Gazon A pentru concertul Depeche Mode de la București, în prezent acestea sunt epuizate complet. Mai mult decât atât, noi sectoare se apropie de sold-out, Gazon B și categoria de 435 lei (cu locuri pe scaune) fiind cele mai căutate de fanii trupei.

Depeche Mode

Depeche Mode (Foto: www.facebook.com)

Depeche Mode va concerta pe 15 mai pe Arena Națională, biletele putand fi achiziționate online de pe MyTicket.ro sau din rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu și Sala Palatului.

Trupa va lansa noul album, al cărui titlul nu-l cunoaștem încă, în luna martie iar potrivit membrilor, noile piese sunt unele dintre cele mai bune melodii compuse până acum și au influențe soul. Noile compoziții sunt semnate de Gore și Dave Gahan, iar de producție s-a ocupat și de această dată Daniel Miller. Primul extras de pe album a fost dezvăluit de trupă în luna octombrie 2012 și se intitulează "Angel of Love".

După lansare, Depeche Mode va susține pe 7 mai la Tel Aviv primul concert al noului turneu care îi va aduce și în România. Mai multe detalii despre concert și prețurile biletelor sunt disponibile pe pagina din agendă a concertului.

Depeche Mode - Angel of Love

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noul single Prince, Chapter and Verse - AUDIO

Prince a postat pe YouTube o piesă nouă intitulată "Chapter and Verse" care a fost înregistrată zilele trecute cu ocazia...

Închide