Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Biletele la concertul Yanni, aproape epuizate

Mai sunt două luni până la concertul Yanni de la București, iar biletele cu prețuri între 105 lei și 780 lei s-au epuizat în proporție de 50%.
yanni

Supranumit "magicianul sufletului", Yanni revine pe 31 martie la Sala Palatului din București cu o orchestră formată numai din maeștri ai instrumentelor, oferind un spectacol deosebit, plin de viață. Deși mai sunt aproximativ două luni până la eveniment, jumătate din biletele puse în vânzare s-au epuizat, concertul având toate șansele devină sold-out.

Yanni

Yanni

Organizatorul concertului, Asociația Culturală Maria Domina informează că în acest moment mai sunt disponibile bilete la prețuri ce variază între 105 lei și 780 lei, în funcție de categoria de loc. Dacă vreți să-l revedeți pe Yanni, grăbiți-vă și cumpărați-vă bilete la concert.

Artistul va crea o atmosferă afectuoasă prin melodiile cu versuri ce îndeamnă profund la meditație, iar ritmurile creațiilor sale transmit auditoriului un mesaj pozitiv, astfel că experiența trăită de spectatori va fi una sublimă.

Citește recenzia concertului Yanni din 2011

Nu puțini sunt cei care au declarat că în momentul în care ascultă piesele lui Yanni se redescoperă pe ei înșiși. Ritmurile creațiilor sale transmit auditoriului un mesaj pozitiv, astfel că experiența trăită de spectatori va fi una sublimă. Yanni este recunoscut pentru talentul lui de a cânta la pian, clape, dar si drept compozitor desăvârșit. A obținut nominalizări la premiile Grammy pentru albumul “Dare to Dream” în 1992, urmând “In My Time” în anul 1993.

De-a lungul timpului, Yanni a acumulat mai mult de 35 albume de platină și de aur, la nivel mondial, cu vânzări totale de peste 20 de milioane de exemplare. Muzica lui a fost folosită pe scară largă în televiziune și evenimente televizate sportive, inclusiv la Super Bowl, World Wide de Sport, US Open, Tour de France, Campionatele Mondiale de Patinaj, Jocurile Olimpice și ABC News. Stilul său muzical este frecvent descris ca fiind “new age”, deși el preferă termenul de “contemporan instrumental”.

VIDEO: Yanni - Love Is All

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Yanni
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concerte și petreceri în weekendul 1-3 februarie - GHID

Află care sunt cele mai tari concerte si petreceri pentru weekendul 1 - 3 februarie 2013 in Bucuresti si in...

Închide