Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Biletele din categoria VIP pentru concertul Joe Satriani s-au epuizat

La doar trei zile de la punerea biletelor în vânzare, locurile la categoria VIP pentru concertul Joe Satriani au fost deja rezervate. Legendarul chitarist va ajunge pentru prima dată la București pe 20 mai 2013 cu recitalul programat la Sala Palatului din București.

Urmărește-ne pe

La doar trei zile de la punerea lor în vânzare, biletele din categoria VIP pentru concertul chitaristului american Joe Satriani sunt epuizate. Legendarul chitarist va ajunge pentru prima dată la București pe 20 mai 2013 cu recitalul programat la Sala Palatului din București. Evenimentul este organizat de Events.

joe-satriani

Unul din cele mai aşteptate concerte ale anului în România a stârnit un interes aprins în rândurile iubitorilor de chitară, un sfert din biletele disponibile fiind vândute într-un interval foarte scurt. Până pe 27 ianuarie inclusiv, fanii celebrului chitarist pot beneficia în continuare de oferta de a cumpăra bilete cu 10% discount din reţeaua Eventim.

"Joe Satriani Europe Tour 2013" începe pe 18 mai la Istanbul, continuă cu Bucureştiul şi include capitale europene precum Zagreb, Belgrad, Roma, Paris, Bruxelles. În total, 43 de reprezentaţii în cluburi şi săli de concert din întreaga Europă. În aprilie Satch va susţine o serie de master-classuri în mai multe oraşe din Australia.

Joe Satriani (56 de ani) și-a căpătat reputația internațională odată cu discul din anul 1987 – “Surfing with the Alien“. După 10 milioane de discuri vândute și 14 nominalizări la Premiile Grammy, chitaristul de rock instrumental continuă să fie adorat de fanii săi din întreaga lume. Şi-a început cariera prin a preda chitara, şi i-a avut ca elevi, printre alţii, pe Steve Vai, Hammett Kirk (Metallica) sau Bryson David (Counting Crows).

Accesul în sală va fi permis începând cu ora 19.00, iar spectacolul va începe la ora 20.00. Biletele rămase sunt disponibile la preţurile de 200 lei, 160 lei, 130 lei şi 100 de lei, în functie de distanţa faţă de scenă. Tichetele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cartureşti). Biletele pot fi achiziţionate şi în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.

Joe Satriani - "Flying In A Blue Dream"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Joe Satriani
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Fostul chitarist Manowar, Ross The Boss are o nouă trupă - AUDIO

Ross "The Boss" Friedman, unul dintre membrii fondatori ai trupelor Manowar și The Dictators are un nou proiect muzical intitulat...

Închide