Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Bilete cu preț redus pentru concertul Yanni de la București

Asociația Culturală Maria Domina îi anunță pe fanii artistului Yanni că începând de vineri, 18 ianuarie, pot profita de o reducere substanțială la achiziționarea biletelor pentru concertul ce se va desfășura pe 30 martie la Sala Palatului din București. Cumpăratorii vor beneficia de un discount de 35% din tariful/bilet afișat inițial.
Yanni

Yanni

Urmărește-ne pe

Asociația Culturală Maria Domina îi anunță pe fanii artistului Yanni că începând de vineri, 18 ianuarie, pot profita de o reducere substanțială la achiziționarea biletelor pentru concertul ce se va desfășura pe 30 martie la Sala Palatului din București. Cumpăratorii vor beneficia de un discount de 35% din tariful/bilet afișat inițial, diferența fiind suportată de către organizatorul concertului.

yanni

Promoția este valabilă pentru toate categoriile de loc și se adresează tuturor clienților care vor accesa sistemul online www.vreaubilet.ro dar și celor care vor opta pentru unul dintre punctele de vânzare ale rețelei vreau bilet deschise la Unirea Shopping Center Etj. 2 (aripa centrală), magazinele EuroGsm, Librăria Eminescu și Sala Palatului.

Prețurile biletelor cu reducere sunt următoarele:

Golden VIP – 780 lei (preț vechi - 1200 lei).
VIP – 585 lei (prețt vechi -  900 lei).
Cat. I – 390 lei (preț vechi – 600 lei).
Cat.II – 260 lei (preț vechi – 400 lei)
Cat.III – 130 lei (preț vechi – 200 lei).
Cat.IV – 105 lei (preț vechi – 150 lei).

Yanni este recunoscut pentru talentul lui de a cânta la pian, clape, dar si drept compozitor desăvârsit. A obţinut nominalizări la premiile Grammy pentru albumul "Dare to Dream" in 1992, urmând "In My Time" in anul 1993. De-a lungul timpului, Yanni a acumulat mai mult de 35 albume de platină şi de aur, la nivel mondial, cu vânzări totale de peste 20 de milioane de exemplare.

Muzica lui a fost folosită pe scară largă în televiziune şi evenimente televizate sportive, inclusiv la Super Bowl, World Wide de Sport, US Open, Tour de France, Campionatele Mondiale de Patinaj, Jocurile Olimpice şi ABC News. Stilul său muzical este frecvent descris ca fiind "new age", deşi el preferă termenul de "contemporan instrumental".

 Yanni - Rainmaker

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rush lansează DVD-ul "Clockwork Angels Live"

Rush va lansa în acest an noul DVD "Clockwork Angels Live". Acesta a fost filmat în 2012, în turneul de...

Închide