Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Pentru concertul Mungo Jerry vor fi bilete doar cu loc

Toţi deținătorii de bilet pentru concertul Mungo Jerry ce va avea loc pe 25 ianuarie la Hard Rock Cafe vor beneficia de loc la masă. În continuare este valabilă promoţia ce permite achiziționarea de bilete la prețuri speciale - 80 RON categoria 1 (loc la masă în fața scenei) și 50 de RON categoria 2 (loc la mese, în sală).

Publicat

pe

Mungo Jerry
Mungo Jerry │ FOTO: www.facebook.com

În urma unei solicitări primite din partea artistului, toţi deţinătorii de bilet pentru concertul Mungo Jerry ce va avea loc pe 25 ianuarie la Hard Rock Cafe vor beneficia de loc la masă. În continuare este valabilă promoţia ce permite achiziționarea de bilete la prețuri speciale - 80 RON categoria 1 (loc la masă în fața scenei) şi 50 de RON categoria 2 (loc la mese, în sală). Rezervarea mesei se face direct prin telefon, la Hard Rock Cafe, pentru toți deținătorii de bilet.

Mungo Jerry

Mungo Jerry │ FOTO: www.facebook.com

Biletele se găsesc  în toată rețeaua BILETOO. Punctele de vânzare se află la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor și în Hard Rock Cafe. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe Biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro.

Organizatorii explică această decizie:

"Mungo Jerry  va aduce la București cel mai nou show al său, iar din considerente ce țin de producția spectacolului ni s-a solicitat să limităm numărul de persoane care vor sta, în picioare, în fața scenei. Astfel, am decis să restructurăm schema de amplasare a publicului, oferind totodată un upgrade celor care au achiziționat deja bilete - cei care dețin bilete din categoria 1 vor fi poziționați, la masă, în faţa scenei, iar cei care deţin bilete din categoria 2 vor avea loc la mese, în sală".

Legendarul rocker britanic Ray Dorset, a cărui identitate muzicală este sinonimă cu existența formației Mungo Jerry, aduce în premieră la București hitul "In The Summer Time". După apariția acestei piesei bandul Mungo Jerry  a devenit atât de iubit în Marea Britanie încât a generat "Mungomania", o formă de manifestare ce a fost descrisă în lucrarea "The Books Of Golden Discs" (1978) drept cel mai uluitor și imprevizibil fenomen de pe piața muzicală britanică de la The Beatles încoace.

"In The Summer Time" s-a vândut în peste 6 milioane de exemplare în primele 6 luni de la apariţie iar până în prezent, a înregistrat peste 30 de milioane de unităţi vândute, fiind considerat cel mai ascultat cântec estival al tuturor timpurilor. Mungo Jerry  a urcat pe aceeaşi scenă cu Jimi Hendrix, Elton John, Rod Stewart & The Faces, Genesis, Status Quo, Canned Heat sau Free. Mungo Jerry  îmbină sonorităţile rock, pop, blues, boogie şi skiffle, într-un melanj versatil şi cuceritor, ce s-a dovedit a fi chiar cheia succesului său.

Mungo Jerry - In the Summertime

Comentează

Trending