Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
David Duchovny
Câștigă o invitație dublă la concertul lui Goran Bregovic din 29 septembrie INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Thom Yorke a lansat o nouă piesă cu trupa Atoms for Peace - AUDIO

Solistul trupei Radiohead, Thom Yorke, a lansat un nou single, intitulat "Judge Jury and Executioner", extras de pe albumul de debut al noului său proiect muzical Atoms for Peace. Discul poartă numele "AMOK" și va ieși pe piață în data de 25 februarie.
Atoms For Peace

Atoms For Peace

Solistul trupei Radiohead, Thom Yorke, a lansat un nou single, intitulat "Judge Jury and Executioner", extras de pe albumul de debut al noului său proiect muzical Atoms for Peace. Discul poartă numele "AMOK" și va ieși pe piață în data de 25 februarie prin intermediul casei de discuri XL Recordings (proprietatea artistului).

Formația a debutat, deși nu avea un nume oficial, la sfârșitul anului 2009 în Los Angeles iar primul extras pe single, "Default", a fost lansat la începutul lunii septembrie.

Atoms For Peace

Atoms For Peace

Numele acestui proiect muzical inedit este inspirat de piesa cu același nume care apare pe albumul lui Yorke, The Eraser (2006). Alături de solistul britanic din componența formației fac parte muzicieni cunoscuți ca Flea - basistul de la Red Hot Chili Peppers, Joey Waronker - toboșarul de la R.E.M., Mauro Refosco - percuționistul grupului Forro in The Dark și Nigel Godrich - producătorul trupei Radiohead. Atoms for Peace cântă un electro-rock iar discul va fi disponibil în format standard CD, deluxe, vinil și digital download.

Atoms For Peace - Judge Jury and Executioner

În vârstă de 44 de ani, Thom Yorke, s-a născut pe 7 octombrie 1968 în Wellingborough, Marea Britanie iar în 1985 a înființat formația Radiohead. Trupa a lansat opt albume de studio și a vândut peste 35 de milioane de discuri în întreaga lume. În 2005 a ocupat locul 73 în topul "The Greatest Artists of All Time", realizat de prestigioasa revistă Rolling Stone.

Tracklist AMOK

  1. Before Your Very Eyes
  2. Default
  3. Ingenue
  4. Dropped
  5. Unless
  6. Stuck Together Pieces
  7. Judge, Jury And Executioner
  8. Reverse Running
  9. Amok

Citește mai multe despre Amok
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mike Oldfield lansează un album de remixuri - Tubular Beats

Mike Oldfield va lansa pe 1 februarie un album de remixuri intitulat "Tubular Beats". Discul conțne cele mai cunoscute piese...

Închide