Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Argatu a lansat piesa "Kamikaze Pacurare" - AUDIO

Argatu a lansat un nou single intitulat "Kamikaze Pacurare". Aflat în continuare sub aripa protectoare a celor de la Subcarpați, artistul în vârstă de doar 19 ani continuă să compună muzică menită să promoveze folclorul românesc în contextul industriei muzicale contemporane.

Publicat

pe

Argatu "Culese din cartier vol. 2"

Argatu a lansat un nou single intitulat "Kamikaze Pacurare". Aflat în continuare sub aripa protectoare a celor de la Subcarpați, artistul în vârstă de doar 19 ani continuă să compună muzică menită să promoveze folclorul românesc în contextul industriei muzicale contemporane. Noua piesă este primul extras de pe albumul "Culese din Cartier prezintă Argatu vol. 2" ce va apărea pe piață anul acesta.

Argatu "Culese din cartier vol. 2"

Argatu "Culese din cartier vol. 2"

"Muzica e în mine, nu pleacă nicăieri. Nu sunt la început cu ea, deci, în caz că o idee de meserie pică, domeniul muzical mă ridică. Fac acest lucru de la vârsta de 9 - 10 ani. E în mine acolo, nu o mai pot scoate și nici nu vreau.", mărturisea Argatu pe pagina sa de facebook.

Albumul "Culese din Cartier prezintă Argatu" lansat în 2012 și promovat pe site-ul oficial al trupei Subcarpați reflectă întocmai această dedicare și plăcere în a compune muzică fără a aștepta recompense bănești substanțiale. Toate piesele compuse până acum de Argatu pot fi descărcate la liber de pe site-ul subcarpați.com, un indice clar cu privire la modul în care este înțeles accesul la muzică. Promovarea nu este țintită către creșterea notorietății omului din spatele butoanelor, ci către reîmprospătarea folclorului românesc în percepția tinerei generații și nu numai.

Piesa "Kamikaze Pacurare" este inclusă pe volumul 2 al albumului "Culese din Cartier prezintă Argatu", ce va fi lansat pe piață anul acesta.

"Fălticeni este pe hartă ! Mulțumesc tuturor pentru reacție. Sper să vă placă materialul ce va urma și să nu fi dezamăgit. Pace și toate cele bune vă urez. Big Up România.", transmite Argatu pe canalul de YouTube.

Fără orice alte introduceri vă invităm să ascultați cea mai recentă piesă a tânărului artist din Fălticeni, așteptând cu entuziasm următorul său material discografic.

Argatu - Kamikaze Pacurare (single oficial)

Trending