Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Antonia și Puya prezintă o piesă nouă, "Doamna și vagabondul" - VIDEO

Antonia și Puya au prezentat noua piesă "Doamna și vagabondul" în premieră într-un concert susținut în Brașov.

Antonia și Puya au realizat o piesă nouă, pe care au prezentat-o publicului în cadrul unui concert din Brașov. Cântecul se intitulează "Doamna și vagabondul", după celebrul desen animat, "Lady and the Tramp" produs de Walt Disney în 1955.

Antonia și Puya - Doamna și vagabondul, live Brașov 2013

Antonia și Puya - Doamna și vagabondul, live Brașov 2013

Din păcate, înregistrarea din club, postată de ambii artiști pe conturile de YouTube, are un sunet de proastă calitate. Din ce se aude, piesa reprezintă combinația clasică dintre un rapper și o voce feminină caldă ce susține refrenul. Povestea melodiei este și ea una clasică, de iubire dintre 2 persoane care provin din lumi diferite - el sărac, ea bogată, el un vagabond, ea o doamnă.

Aceasta nu este singura noutate din partea Antoniei, artista dezvăluind pe Facebook că pregătește lansarea unui nou single, intitulat "Marabou".

Puya promovează în prezent single-ul "Maidanez", lansat anul trecut, la sfârșitul lunii noiembrie. Cântecul este o colaborare cu Alex Velea, prieten apropiat, și cu Doddy, Posset și Mahia, cei mai noi rapperi veniți la Scandalos Music, casa de producție a lui Puya. Aceștia au filmat și un clip pentru piesă, la Teatrul Național, regia fiind semnată de Richard și Claudiu Stan de la Vision Production.

"Videoclipul spune totul de la sine, vă recomand să îl urmăriți cu atenție! Piesa e un semnal de alarmă! Trăim într-o nouă formă de sclavie mondială în care oamenii nu sunt decât niste marionete în mâinile bancherilor și oamenilor politici. Mulți nu sunt nici măcar conștienți de zgarda pe care o poartă zilnic în jurul gâtului, exact precum câinii de rasa nu își dau seama că viața dincolo de cei patru pereți ai apartamentului și ai locului de joacă este cu totul altfel!", a declarat Puya.

Antonia și Puya - Doamna și vagabondul (Live club Kasho, Brașov)

Citește mai multe despre AntoniaPuya
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Muzica nelansată a lui Michael Jackson și alte peste 7000 de fișiere furate de hackeri de la Sony Music

Doi hackeri au descărcat ilegal aproape 8000 de fișiere de pe serverul Sony Music, inclusiv piese nelansate ale lui Michael...

Închide