Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Antonia a lansat clipul noului single "Marabou" - VIDEOCLIP

Noul single al Antoniei se numește "Marabou", iar clipul lansat este hipnotic și plin de senzualitate.
Antonia a lansat noul single

Antonia a lansat noul single "Marabou"

Antonia a lansat videoclipul noului single "Marabou", pe care îl puteți vedea mai jos. Melodia este hipnotică, cu un sound ce îmbină intrumentele cu sunetul realizat de valurile mării. De această dată Antonia soptește și îngână versurile, modelându-și vocea suav.

Secvență clip Antonia - "Marabou"

Secvență clip Antonia - "Marabou"

Videoclipul este regizat de Mokhtar Khaled, un tânăr din Lybia care a ales să facă facultatea de Automatică și Calculatoare din România. Mai întâi s-a jucat cu site-urile și a început să studieze creație grafică, brading și web design. Pasiunea pentru film a început cu un DSLR și tot cu o joacă ce s-a transformat în ceva serios. Clipul realizat pentru Antonia se mulează perfect cu versurile și muzica piesei intensificând starea stransmisă de "Marabou". Parcă nu poți asculta melodia fără să privești videoclipul.

"Marabou" este noua lansare ce vine după single-ul "Jameia" de anul trecut, ce se menține în primele poziții ale topurilor de specialitate. Cântecul a fost de Thomas Troelsen, care a mărturisit pentru site-ul popjustice.com că inițial melodia era destinată Vanessei Paradis. Însă, actrița și cântăreața de origine franceză era în căutarea unui alt sound și a refuzat piesa.

"Antonia s-a potrivit perfect cu această piesă. Este sunetul orașului St. Tropez din Miami și al oricărui loc cu plajă, soare, șampanie și cu un pic de melancolie" -  Thomas Troelsen

Dar ce înseamnă "Marabou"? Din căutările noastre cuvântul are mai multe semnificații, foarte diverse. Printre ele se numără un model de ciocolată suedeză, o specie de pasăre din Africa, denumirea în Cuba pentru marijuana și definirea unei persoane multirasială din Haiti. Dar adevărata definiței pentru Marabou este = o insulă privată, un loc ascuns în care îndrăgostiții își pot trăi povestea de iubire departe de cotidian.

În prezent Antonia continuă să susțină concerte în cluburile din țară și își ține la curent fanii cu scurte montaje postate pe YouTube. În ultimele video-uri artista interpretează o piesă nouă alături de Puya, intitulată "Doamna și vagabondul" și face un cover după ultimul single al Rihannei, "Diamonds".

Antonia - "Marabou"

Citește mai multe despre Antonia
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Eric Clapton lansează albumul "Old Sock"

Eric Clapton sărbătorește 50 de ani de activitate muzicală printr-un nou material discografic intitulat "Old Sock". Cel de-al 21-lea album...

Închide