Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare"

Andrea Bocelli a lansat albumul "Passione" ce include și duetul cu Nelly Furtado - VIDEO

Andrea Bocelli a lansat cel de-al 14-lea material discografic, intitulat "Passione". Albumul include melodii clasice de iubire precum "Love Me Tender", "Girl From Ipanema" și "Sarà Settembre", fiind gândit ca o continuare a albumului "Amore", din 2006.

Andrea Bocelli - cover "Pasionne"

Andrea Bocelli a lansat cel de-al 14-lea material discografic, intitulat "Passione". Albumul include melodii clasice de iubire precum "Love Me Tender", "Girl From Ipanema" și "Sarà Settembre", fiind gândit ca o continuare a albumului "Amore", din 2006. Pentru piesele "Quizas, Quizas, Quizas" și "Corcovado"  artistul a colaborat cu Jennifer Lopez, respectiv  Nelly Furtado, primul duet fiind dezvăluit zilele trecute. Mai jos puteți asculta un preview al piesei cântate de Andrea Bocelli și Nelly Furtado, un indiciu asupra modului în care vocile lor au reîmprospătat o melodie compusă în 1960.

Nelly Furtado și Andrea Bo

Nelly Furtado și Andrea Bocelli

"Passione" a fost compus împreună cu David Foster, producătorul cu care Andrea Bocelli a colaborat și pentru albumul "Amore". Lansat în 2006, primul material din seria cu tematică de iubire s-a vândut în peste 2 milioane de examplare în întreaga lume. Mergând pe aceeași rețetă, actualul album readuce la viață melodii clasice din spectrul dragostei și pasiunii, pentru menținerea prospețimii și varietății abordându-se piese compuse în 6 limbi. "Passione" poate fi achiziționat în format CD de pe Amazon la prețul de 12.99 dolari (ediția de lux).

Pentru a înțelege mai bine povestea din spatele acestui album vă invităm să urmăriți un clip de prezentare al materialului "Passione", ce conține impresiile prietenului și producătorului David Foster.

Clip de prezentare al albumului "Passione" (Andrea Bocelli)

După duetul cu Jennifer Lopez, o nouă colaborare este dezvăluită. Piesa se numește "Corcovado" și este cântată în duet cu Nelly Furtado.

Andrea Bocelli și Nelly Furtado - "Corcovado"

Andrea Bocelli va susține pe 25 mai 2013 primul concert din România. Evenimentul va avea loc la Romexpo, fiind organizat de Project Events. Mai multe detalii despre concert puteți afla de pe pagina dedicată evenimentului din agendă.

Tracklist "Passione" - Andrea Bocelli

 1. Perfidia - Alberto Domíngue, David Foster
 2. Roma Nun Fa' La Stupida Stasera - Armando Trovaioli, David Foster
 3. Champagne - David Foster
 4. Anema e core - Salvatore d'Esposito, David Foster
 5. Quizás, Quizás, Quizás (duet Jennifer Lopez) - Osvaldo Farrés, Foster
 6. Era già tutto previsto Riccardo Cocciante, David Foster
 7. Tristeza - David Foster
 8. La Vie en rose (duet virtual Edith Piaf) - Louis Guglielmi, Foster
 9. Corcovado - Quite Nights Of Quiet Stars (duet Nelly Furtado), Foster
 10. Sara' Settembre (September Morn), Foster
 11. Love In Portofino - Foster
 12. Garota De Ipanema - Vinicius de Moraes, Foster
 13. Malafemmena - Totò, David Foster
 14. Love Me Tender (duet virtual Elvis Presley) - Foster
 15. Il Nostro Incontro (duet Chris Botti) - Andrea Morricone, Foster
 16. Senza Fine - Gino Paoli, Foster
 17. A mano a mano - Riccardo Cocciante, Foster
 18. When I Fall in Love (duet Botti, Helene Fischer) - Victor Young, Edward Heyman, Foster

Citește mai multe despre Andrea BocelliNelly Furtado
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cher va lucra împreună cu fiul său la realizarea unui nou show TV

Cher (66 de ani) a început recent să lucreze la realizarea unui nou show TV ce va rula pe canalul...

Închide