Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Amaranthe a lansat un nou clip, The Nexus - VIDEOCLIP

Formația suedeza Amaranthe, care va concerta la ARTmania 2013, a lansat primul videoclip extras de pe noul album intitulat The Nexus. Clipul este pentru piesa de titlu iar discul va ieși pe piață la sfârșitul lunii martie.

Amaranthe

Urmărește-ne pe

Formația suedeză Amaranthe va lansa cel de-al doilea album, intitulat "The Nexus", pe 25 martie 2013 prin intermediul casei de discuri Spinefarm Records. Discul este înregistrat în studioul Hansen alături de producatorul Jacob Hansen iar primul extras pe single care beneficiază de un videoclip este pentru piesa de titlu și poate fi urmărit mai jos.

Amaranthe

Amaranthe (Foto: www.facebook.com)

Stilul muzical specific trupei Amaranthe combină metalul melodic cu refrenuri melodioase și prezența inedită a solistei Elize Ryd, făcându-se remarcată atât pentru show-uri spectaculoase, cât și prin materialele sale de studio. Primul demo, “Leave Everything Behind”, a fost lansat în 2009. Cu o componență suedeză și daneză, Amaranthe cucerește cu rapiditate Europa de nord. În 2011, după lansarea albumului de debut, trupa a pornit într-un turneu european alături de Kamelot, bucurându-se de succes la nivel mondial, fiind invitată să concerteze de câteva ori și în Japonia.

Odată cu lansarea acestui prim LP, Amaranthe devenea cea mai ascultată trupă la posturile rock suedeze de radio și se recomandaă prin sute de concerte, unele depășind un public de peste 10 000 de persoane, ca în orașul lor natal sau la cel mai mare festival rock din lume, Wacken Open Air.

Amaranthe va concerta la edțția din acest an a festivalului ARTmania 2013 unde va promova noul album printr-un concert exploziv. Festivalul reunește artiști din toate colțurile lumii, promovând schimbul intercultural într-unul dintre cele mai frumoase orașe medievale din Europa de Est - Sibiu.

Biletele și abonamentele pentru ARTmania 2013 pot fi achiziționate la nivel internațional de pe shop.artmania.ro iar publicul român are la dispoziție și rețeaua Eventim sau myticket.ro. Acestea au prețuri cuprinse între 80 lei/abonament și 70 lei/zi, până la sfârșitul lunii februarie, 150 lei/abonament și 100 lei/zi în zilele festivalului.

Amaranthe - The Nexus

Tracklist "The Nexus"

1. Afterlife
2. Invincible
3. The Nexus
4. Theory Of Everything
5. Stardust
6. Burn With Me
7. Mechanical Illusion
8. Razorblade
9. Future On Hold
10. Electroheart
11. Transhuman
12. Infinity

Citește mai multe despre Amaranthe
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concerte și petreceri în weekendul 25 - 27 ianuarie - GHID

O nouă ediție a ghidului de weekend vă pune în temă cu cele mai bune concerte pentru perioada 25 -...

Închide