Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Alice In Chains a lansat clipul Hollow - VIDEOCLIP

După succesul reuniunii din 2009 și apariția discului "Black Gives Way to Blue", membrii Alice In Chains revin în acest an cu un nou album. Deși nu se cunoaște data lansării discului, americanii au prezentat primul videoclip - "Hollow".
Alice In Chains

Alice In Chains

După succesul reuniunii din 2009 și apariția discului "Black Gives Way to Blue", americanii de la Alice In Chains revin în acest an cu un nou album. Deși numele noului produs nu a fost dat publicității și nu se cunoște nici data lansării, acesta este unul dintre cele mai așteptate materiale din 2013. Pentru ca așteptarea fanilor să fie mai ușoară, trupa a lansat primul videoclip, intitulat "Hollow", urmând ca în scurt timp să ofere detalii despre album.

Alice In Chains

Alice In Chains (Foto: www.facebook.com)

Cel de-al 5-lea album al trupei este produs de Nick Raskulinecz, cunoscut pentru colaborările sale cu Rush, Deftones, Foo Fighters, Marilyn Manson sau Velvet Revolver, și este al doilea alături de solistul William DuVall, care l-a înlocuit pe Layne Staley - găsit mort în locuința sa în 2002.

După lansarea discului, Alice In Chains va pleca într-un turneu de promovare. Speram ca formația să revină în România după concertul susținut în cadrul festivalului Sonisphere, ce s-a desfășurat la Romexpo în 2010.

Alice In Chains – Hollow

Primul album lansat după moartea frontman-ului Layne Staley, "Black Gives Way to Blue", a apărut în anul 2009 după o pauză de 16 ani. Inspirația pentru acest album a fost tocmai decesul legendarului solist, materialul realizat constituind un fel de mesaj de despărțire pentru Staley. Noul disc este "următorul pas".

„Albumele, pentru mine, sunt ca niște instantanee ale unor perioade de timp, și un soi de mozaic al tuturor oamenilor care au fost implicați. Este un proces prin care trebuie să treci ca să poți creea și muzica și versurile. Mereu ne-a stat în fire să ne spunem povestea.”

Jerry Cantrell

"Black Gives Way to Blue" a primit din partea RIAA (Recording Industry Association of America) discul de aur pentru vânzări de peste 500.000 de exemplare pe teritoriul american, la nivel global albumul depășind 1 milion de unități.

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Led Zeppelin vrea să intre pe piața muzicii online

Led Zeppelin poartă discuții cu mai multe firme din domeniul muzicii online pentru a oferi la streaming întreg catalogul muzical....

Închide