Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Alice In Chains a lansat clipul Hollow - VIDEOCLIP

După succesul reuniunii din 2009 și apariția discului "Black Gives Way to Blue", membrii Alice In Chains revin în acest an cu un nou album. Deși nu se cunoaște data lansării discului, americanii au prezentat primul videoclip - "Hollow".

Publicat

pe

Alice In Chains
Alice In Chains │ FOTO: www.facebook.com

După succesul reuniunii din 2009 și apariția discului "Black Gives Way to Blue", americanii de la Alice In Chains revin în acest an cu un nou album. Deși numele noului produs nu a fost dat publicității și nu se cunoște nici data lansării, acesta este unul dintre cele mai așteptate materiale din 2013. Pentru ca așteptarea fanilor să fie mai ușoară, trupa a lansat primul videoclip, intitulat "Hollow", urmând ca în scurt timp să ofere detalii despre album.

Alice In Chains

Alice In Chains │ FOTO: www.facebook.com

Cel de-al 5-lea album al trupei este produs de Nick Raskulinecz, cunoscut pentru colaborările sale cu Rush, Deftones, Foo Fighters, Marilyn Manson sau Velvet Revolver, și este al doilea alături de solistul William DuVall, care l-a înlocuit pe Layne Staley - găsit mort în locuința sa în 2002.

După lansarea discului, Alice In Chains va pleca într-un turneu de promovare. Speram ca formația să revină în România după concertul susținut în cadrul festivalului Sonisphere, ce s-a desfășurat la Romexpo în 2010.

Alice In Chains – Hollow

Primul album lansat după moartea frontman-ului Layne Staley, "Black Gives Way to Blue", a apărut în anul 2009 după o pauză de 16 ani. Inspirația pentru acest album a fost tocmai decesul legendarului solist, materialul realizat constituind un fel de mesaj de despărțire pentru Staley. Noul disc este "următorul pas".

„Albumele, pentru mine, sunt ca niște instantanee ale unor perioade de timp, și un soi de mozaic al tuturor oamenilor care au fost implicați. Este un proces prin care trebuie să treci ca să poți creea și muzica și versurile. Mereu ne-a stat în fire să ne spunem povestea.”

Jerry Cantrell

"Black Gives Way to Blue" a primit din partea RIAA (Recording Industry Association of America) discul de aur pentru vânzări de peste 500.000 de exemplare pe teritoriul american, la nivel global albumul depășind 1 milion de unități.

Comentează

Trending