Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Motorhead și Anthrax cântă pe albumul tribut Metallica, "Kill Em All"

Ediția germană a revistei Metal Hammer va sărbători 30 de ani de la apariția albumului "Kill Em All", lansat de Metallica în 1983, printr-o ediție tribut la care au participat trupe ca Motorhead, Anthrax, Rage, Primal Fear sau Dew-Scented.

Ediția germană a revistei Metal Hammer va sărbători 30 de ani de la apariția albumului "Kill 'Em All", lansat de Metallica în 1983, printr-o ediție tribut la care au participat trupe ca Motorhead, Anthrax, Rage, Primal Fear sau Dew-Scented. Discul poartă numele "A Tribute To Kill Em All" și va ieși împreună cu numărul din luna februarie a revistei. Acesta costă 10.90 euro, transportul fiind inclus.

Tribut Metallica în revista Metal Hammer

Tribut Metallica în revista Metal Hammer

Albumul "Kill 'Em All" a fost lansat pe 25 iulie 1983 de către Megaforce Records în doar 1500 de bucăți, ulterior fiind relansat de Elektra Records cu care a trupa Metallica a semnat un contract în 1984. Materialul a primit trei discuri de platină din partea RIAA (Recording Industry Association Of America) pentru vânzări de peste trei milioane de unități doar pe teritoriul american. Este singurul album înregistrat alături de liderul trupei Megadeth, Dave Mustaine, acesta fiind dat afară din trupă la scurt timp din cauza problemelor cu drogurile/alcoolul și a comportamentului violent.

"Kill 'Em All" ocupă locul 35 în topul The 100 Greatest Albums of the '80s realizat de publicația Rolling Stone, în timp ce în revista Kerrang! se situează pe poziția 29 în 100 Greatest Heavy Metal Albums of All Time.

Anul trecut, Metallica și-a asociat numele cu VANS pentru a lansa o ediție specială de pantofi sport, aniversând discul "Kill 'Em All".

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Metallica va lansa pe 9 august primul film film 3D ce va purta numele “Metallica Through the Never”. Materialul a fost filmat în luna august 2012 în Vancouver alături de regizorul Nimrod Antal și se concentrează pe povestea fictivă a unui membru din staff-ul formației, interpretat de actorul Dane DeHaan. Personajul este trimis într-o misiune în timp unde trupa cântă în cadrul unui concert sold-out, iar acesta găsește o lume total schimbată față de ce știa.

MetallicA - Whiplash (Live 1989)

Tracklist "A Tribute To Kill Em All"

  1. Black Tide – "Hit The Lights"
  2. Burden Of Grief – "The Four Horsemen"
  3. Rage – "Motorbreath” (live)
  4. Dust Bolt – "Jump In The Fire"
  5. Eisregen & The Vision Bleak – "(Anesthesia) Pulling Teeth"
  6. Motorhead – "Whiplash"
  7. Anthrax – "Phantom Lord"
  8. Cannibal Corpse – "No Remorse"
  9. Primal Fear – "Seek & Destroy"
  10. Dew-Scented – "Metal Militia"

Citește mai multe despre AnthraxMetallicaMotörhead
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Câștigătorul dublei invitații la concertul MUNGO JERRY

InfoMusic a extras câștigătorul care primește o dublă invitație la concertul Mungo Jerry din Hard Rock Cafe, de pe 25...

Închide