Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Vunk a lansat clipul piesei Fiecare - VIDEOCLIP

Trupa Vunk a lansat videoclipul oficial al piesei Fiecare. Single-ul este cel de-al 2-lea extras de pe ultimul album, intitulat Nu scapă nimeni (fără emoții), iar noul clip poate fi urmărit pe InfoMusic.
Cornel Ilie (Vunk) a cantat de pe o scena suspendata

Cornel Ilie (Vunk) a cantat de pe o scena suspendata

Trupa Vunk a lansat videoclipul oficial al piesei Fiecare. Single-ul este cel de-al 2-lea extras de pe ultimul album, intitulat Nu scapă nimeni (fără emoții), iar noul clip prezintă momentul cel mai inedit din timpul concertului susținut de Vunk luna trecută la Sala Polivalentă.

Cornel Ilie (Vunk) a cantat de pe o scena suspendata

Cornel Ilie (Vunk) a cantat de pe o scena suspendata

“Reinventarea ta trebuie să plece de la gânduri. Iar gândurile tale trebuie să conducă la fapte diferite față de cele pe care le-ai făcut când ai greșit, când ai pierdut. Între gânduri și fapte sunt cuvintele, iar ele trebuie să fie și ele diferite față de cele cu care traduceai până acum gândurile în fapte. Plecând de la ipoteza lui Einstein, „nu poți să te astepți la rezultate diferite, având aceeași atitudine și abordare a unei probleme” și până să ne dăm nouă înșine o nouă șansă, o să dăm o șansă și cuvintelor să se reinventeze, pentru că suntem proprii purtatori de cuvânt și de cuvinte ai ideilor noastre. Re-zâmbește, re-iubește, re-simte, re-respiră, re-privește, re-trăiește, re-visează, re-crede, re-reușeste, re-dorește, re-pornește, re-sărută, re-îmbrățișează, re-porneste, re-spune, etc. RE-„ este prefixul speranței, al șansei. La capătul fiecăruia dintre noi există o șansă, o speranță, un „re-„, pentru că există o șansă în FiecaRE.” a declarat Cornel pe blogul său cu puțin timp înainte de concertul de la Sala Polivalentă

Acesta este mesajul pe care îl transmite Cornel prin piesa Fiecare, iar videoclipul poate fi urmărit mai jos.

Vunk - Fiecare (Live la Sala Polivalentă)

În plus, pe 12.12.2012, în clubul Jukebox, Vunk va susține un concert caritabil numit “FIECARE dintre noi merită o șansă”, în cadrul campaniei “Tu ești Moș Crăciun”, proiect al Societății Studenților în Medicină din București. Petrecerea are drept scop strângerea de fonduri pentru copiii seropozitivi de la Centrul de Imunodepresie din cadrul Institutului de Boli Infecțioase Matei Balș.

Citește mai multe despre Vunk
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Atoms for Peace, trupa solistului Radiohead (Thom Yorke) lansează albumul de debut - AUDIO

Solistul trupei Radiohead, Thom Yorke, a anunțat că noul său proiect muzical va lansa albumul de debut, intitulat Amok, pe...

Închide