Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Vocea României - Etapa live-urilor - partea a treia

O nouă etapă live a emisiunii-concurs Vocea României a readus față în față echipele antrenorilor Horia Brenciu și Smiley. Află cum au decurs prestațiile serii și dacă favoriții tăi au rămas în concurs.

Publicat

pe

O nouă etapă live a emisiunii-concurs Vocea României a readus față în față echipele antrenorilor Horia Brenciu și Smiley. Doi dintre concurenții echipelor menționate au părăsit concursul pentru a le permite celorlalți doi să înainteze în semifinală.

Spectacolul din seara de 4 decembrie s-a bucurat de prezența unor invitați speciali de peste hotare. Trupa britanică Blue a interpretat două piese, momentele celor aflați în competiție fiind presărate și de prestațiile celor patru antrenori, acompaniate de foști sau actuali concurenți.

Loredana Groza cântând alături de foști concurenți The Voice

Loredana cântând alături de foști concurenți The Voice

Echipa Brenciu

Dalma Kovacs, din echipa lui Horia Brenciu, a deschis concursul printr-o interpretare aproape impecabilă a piesei "It's All Coming Back To Me", din repertoriul Celine Dion. Deși a fost o piesă dificilă, ”scăpări au fost puține”, iar timbrul Dalmei s-a potrivit pe această melodie, lucru remarcat de toți antrenorii. Loredana a adăugat chiar că această prestație i-a permis să-și facă auzită vocea cu adevărat pentru prima oară, apreciere ce a fost primită de Dalma cu mult entuziasm, replica brașovencei fiind: ”Mulțumesc. I love you Lori.”

Dalma Kovacs

Dalma Kovacs

Laurian Manta, unul dintre cei mai tineri concurenți de la Vocea României, a trecut din registrul acutelor în cel al empatiei prin interpretarea piesei "Nothing's Gonna Change My Love For You" a lui George Benson. Deși vocea a fost aplaudată, alegerea melodiei a fost din nou criticată de Smiley și Marius Moga. Loredana, pe de altă parte, a considerat că momentul a fost bun și că Laurian a reușit să se relaxeze. ”Îți mulțumesc mult. Contează mult pentru mine”, a fost replica lui Laurian la aprecierile primite din partea Loredanei.

Laurian Manta

Laurian Manta

Julie Mayaya a avut prestația care a strâns cele mai multe aprecieri din partea juriului. După interpretarea piesei "Something's got a hold on me", melodie cu o istorie impresionantă, interpretată recent și de Christina Aguilera, reacția antrenorilor a oscilat între ”Piesa asta m-a uns pe suflet” și ”Absolut senzațional”. Barierele acestui concurs au fost depășite, au mai apreciat cei din juriu, fiind de părere că fără doar și poate a fost cea mai bună prestație a lui Julie, interpretarea având tot ce-i trebuie: trăire, prestanță, voce.

Julie Mayaya

Julie Mayaya

Vlad Simion a cântat cu degajare și vână piesa "Smooth" de la Santana. Deși a renunțat la trompetă pentru această ediție, șarmul și prezența scenică, precum și răgușeala din voce au rămas constante. ”Ai fost incredibil”, a apreciat Loredana, Marius Moga spunând că interpretarea lui l-a făcut să uite de urmărirea atingerii notelor, făcându-l să-și mute atenția către mesajul și starea piesei.

Vlad Simion

Vlad Simion

Echipa Smiley

Silviu Pașca, rapper-ul de la Vocea României, a ridicat sala în picioare interpretând piesa Jump de la Kris Kross. La încheierea prestației, Horia Brenciu a ținut să-l felicite pe Smiley pentru alegerea piesei, apreciind că acesta este drumul pe care Silviu trebuie să-l urmeze în industria muzicală. Horia  a venit chiar și cu o propunere de piesă pentru Silviu, melodia sugerată fiind "(You Gotta) Fight for Your Right (to Party!)" de la Bestie Boys.

Silviu Pasca

Silviu Pașca

Andreea Olariu, o prezență extrem de tânără din acest concurs, a revenit cu o performanță asemănătoare celei din seara de 1 decembrie. Interpretând piesa "Surivor" de la Destiny's Child, aceasta a reușit din nou să-i impresioneze pe cei din juriu, Horia Brenciu mărturisind, însă, că i-a plăcut mai mult momentul de la dueluri, când a interpretat o piesă de la Whitney Houston. Smiley a încheiat sesiunea de feedback felicitând-o pe Andreea pentru performanța de a face față unei piese atât de grele, spunându-i că trebuie să aibă mai multă încredere în ea pentru că el este deja convins că talentul ei îi va permite să cânte peste tot în lume.

Andreea Olariu

Andreea Olariu

Tibi Scobiola a așteptat cu emoție reacția publicului de la ultima prestație, crezând că Andreea va fi cea votată de cei de acasă datorită vârstei fragede și a concursurilor la care a participat până acum. Extrem de entuziasmat de faptul că publicul l-a ales pe el la ultima ediție, Tibi a dorit să interpreteze o piesă care să-i pună vocea și mai mult în valoare. A ales single-ul "Secrets" de la One Republic, care a demonstrat celor din juriu că vocea lui se potrivește și pe melodii de acest gen. La sfârșitul prestației Loredana a declarat: ”Ai dovedit că ai zvâc, nu doar romantism”.

Tibi Scobiola

Tibi Scobiola

Loredana Ciobotaru, salvată la ultima ediție de Smiley, a mărturisit că a avut foarte multe emoții la ultima prestație și că este deranjată de zvonurile răspândite de presa tabloidă, acestea fiind false. Motivată să demonstreze că merită să rămână în acest concurs, Loredana a avut, conform celor din juriu, cel mai bun moment de până acum. Piesa aleasă a fost "Russian Roullete", din repertoriul Rihannei, semnificația versurilor ajutând-o să se implice emoțional și să transmită mesajul melodiei într-un mod extrem de personal. ”Ți-ai însușit-o mai mult decât orice altă piesă”, a apreciat Marius Moga.

Loredana Ciobotaru

Loredana Ciobotaru

Cine merge mai departe la Vocea României – centralizare

În urma prestațiilor din seara de 4 decembrie 2012, concurenții care merg mai departe în concursul Vocea României sunt:
  • Echipa Brenciu:
    • Julie Mayaya - votul publicului
    • Laurian Manta - decizie Brenciu
  • Echipa Smiley
    • Tibi Scobiola - votul publicului
    • Silviu Pașca - decizie Smiley
Primii 4 concurenti calificati in semifinala Vocea Romaniei

Primii 4 concurenti calificati in etapa urmatoare la Vocea Romaniei

Vezi cum au decurs și prestațiile din partea 1 și partea a 2-a a etapei live-urilor

Trending