Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Michael Bolton

Vocea României - Etapa live-urilor - a doua parte

A doua parte a live-urilor din concursul Vocea Romaniei a fost difuzata la Pro TV pe 1 decembrie. Vezi cine merge mai departe la Vocea României, citind impresiile noastre si centralizarea concurentilor.

Pro TV a ales să serbeze Ziua Națională cu o ediție neașteptată a competiției Vocea României, în care concurenții au interpretat în special melodii românești (cu unele excepții). Andra, Horia Breciu alături de Monica Anghel, Cristi Minculescu în duet cu Loredana și Doina Spătaru au cântat în pauzele dintre echipe și televotare. Emisiunea a demarat însă cu o interpretare specială a imnului, toți concurenții fiind reuniți pe aceeași scenă.

Cristi Minculescu a cantat Strada Ta alaturi de Loredana la Vocea Romaniei

Cristi Minculescu a cantat piesa Strada Ta alaturi de Loredana la Vocea Romaniei

Echipa Brenciu

Soliștii lui Horia Brenciu au fost primii care au intrat în concurs. Laurian Manta a cântat "România". El nu și-a stăpânit lacrimile, piesa fiind plină de sensibiliate. Parafrazând un vers al acesteia, "noi, românii suntem mândri" să descoperim voci atât de frumoase și de tinere.

Laurian Manta live la Vocea Romaniei

Laurian Manta a demonstrat multă sensibilitate la Vocea Romaniei

Ioana Bianca Cristea a pus apoi în scenă melodia Oanei Sîrbu - "Te iubeam". Interpretarea a fost însoțită de o coregrafie ce a stârnit controverse.

Ioana Bianca Cristea live la Vocea Romaniei

Ioana Bianca Cristea live la Vocea Romaniei

Julie Mayaya a mizat pe piesa Elenei Cârstea "Dacă ochii tăi". Tânăra a venit cu o interpretare ceva mai soul, prospețimea fiind apreciată inclusiv de antrenori. Timbrul concurentei i-a plăcut mult Loredanei, care a remarcat forța interpretării. Cât despre Horia Breciu, acesta s-a declarat mândru până în Congo de Julie, întărindu-și aprecierile făcute încă de la momentul "Black or White".

Julie Mayaya live la Vocea Romaniei

Julie Mayaya a fost salvată de Horia Brenciu si merge mai departe la Vocea Romaniei

Votul publicului l-a salvat de la eliminare pe Laurian. Vocea de 16 ani a avut cea mai mare susținere din partea spectatorilor și fanilor Vocea României. Horia Brenciu a făcut greaua alegere în favoarea "petei de culoare". Julie Mayaya va merge mai departe în concurs.

Echipa Loredana

Teodor Manciulea a arătat câtă viață și câtă luptă are o inimă de 16-17 ani. Concurentul a interpretat piesa de debut a Loredanei Groza, cea care a ținut loc și de declarație în momentul alegerii antrenorului în preselecții. Teodor a recunoscut că în ultimul an s-a simțit tot mai atras de muzica Loredanei. Melodia aleasă - "Inimă de 16 ani" - face parte de pe albumul "Bună seara, iubite", înregistrat de Loredana Groza împreună cu Adrian Enescu.

Teodor Manciulea live la Vocea Romaniei

Teodor Manciulea a pus la bătaie inima de 16 ani la Vocea Romaniei

Nicoleta Gavriliță a cântat "Un actor grăbit", cântectul Laurei Stoica. Concurenta a încercat să atingă timbrul regretatei soliste. Nicoleta a dovedit mai multă încredere în interpretare de data aceasta, dar ceva a lipsit. Piesa nu este una simplă, iar până la perfecțiune nu a mai fost mult.

Nicoleta Gavriliță live la Vocea Romaniei

Nicoleta Gavriliță ne-a reamintit de Laura Stoica la Vocea Romaniei

Cristi Nistor a cântat și dansat Kalashnikov & Gas Gas. Interpretarea n-a mai fost în limba română, dar piesa lui Goran Bregovic a adus o schimbare de ritm și tonus în desfășurarea emisiunii.

Cristi Nistor live la Vocea Romaniei

Cristi Nistor a combinat Ciocârlia și dansul lui Bregovic la Vocea Romaniei

Centralizarea voturilor publicului l-a indicat favorit pe Cristi Nistor, iar Loredana și-a ales fanul, pe Teodor Manciulea.

Echipa Moga

David Bryan a cântat într-o limbă română curată piesa "Cerul" a formației Proconsul. Melodia întipărită în sufletul publicului cu timbrul lui Bodo a beneficiat de o interpretare diferită, dar pe gustul lui... Horia Brenciu. Lejeritatea demonstrată de David a fost apreciată și de Loredana sau Smiley.

David Bryan live la Vocea Romaniei

David Bryan, englezul ce-a devenit român la Vocea Romaniei

Lui Robert Reamzy, Moga i-a ales melodia lui Terence Trend D'Arby - "Sign your name". Șirul cântecelor românești a fost iar întrerupt, dar în beneficiul muzicii. Copleșit de emoții, Robert a rămas în aceeași zonă interpretativă sensibilă și melodioasă ca la preselecții.

Robert Reamzy live la Vocea Romaniei

Robert Reamzy, supranumit "Michael" la Vocea Romaniei

Cezar Dometi a intrat în concurs cu melodia "De-ai fi tu salcie la mal". Impactul interpretării a fost cu atât mai mare cu cât lumea știe piesa într-o interpretare feminină. Dată fiind rezonanța celebră a cântecului pe vocea Mihaelei Mihai, Cezar a reușit o performanță deosebită. Vocea lui și neobișnuitul momentului au fost salutate de cei 4 antrenori.

Cezar Dometi live la Vocea Romaniei

Cezar Dometi a surprins cu interpretarea piesei De-ai fi tu salcie la mal

Publicul l-a ales pe Robert Reamzy, acesta atrâgându-și numeroși fani încă de la preselecții. În privința lui Moga, compozitorul l-a ales pe Cezar Dometi.

Echipa Smiley

Mihail Gheorghe a fost primul ce a cântat dintre oamenii lui Smiley. Mihail a intrat în pielea lui Little Richard, cântând deopotrivă vocal și la pian piesa "Good Golly Miss Molly".

Mihail Gheorghe live la Vocea Romaniei

Mihail Gheorghe la pian si voce

Tibi Scobiola a ales o doină din folclor - "Ană, zorile se varsă" cunoscută prin interpretarea lui Ioan Bocșa. Alegerea a fost justificată prin ocazia festivă a Zilei Naționale a României. Varianta lui Tibi a fost ușor diferită față de original, pe final. Piesa a fost cântată inclusiv de Loredana pe unul dintre albumele sale.

Tibi Scobiola live la Vocea Romaniei

Tibi Scobiola a apelat la folclor in concursul Vocea Romaniei

Ultima concurentă a fost Andreea Olariu, ce a cântat "Show Me How You Burlesque" (Christina Aguilera). Interpretarea ei a fost diferită de celelalte evoluții feminine ale serii. Baletul lui Edi Stancu a ajutat la crearea unui moment dinamic, cinematografic. Andreea a obținut premiul juriului la concursul italian "Io Canto".

Andreea Olariu live la Vocea Romaniei

Andreea Olariu a adus musicalul la Vocea Romaniei

Tibi Scobiola a fost alesul telespectatorilor, iar Smiley a mers mai departe în concursul Vocea României cu Andreea Olariu.

Cine merge mai departe la Vocea României - centralizare

În urma prestațiilor din seara de 1 decembrie 2012, concurenții care merg mai departe în concursul Vocea României sunt:

 • Echipa Smiley:
  • Tibi Scobiola - votul publicului
  • Andreea Olariu - decizie Smiley
 • Echipa Loredana:
  • Cristi Nistor - votul publicului
  • Teodor Manciulea - decizie Loredana
 • Echipa Brenciu:
  • Laurian Manta - votul publicului
  • Julie Mayaya - decizie Brenciu
 • Echipa Moga:
  • Robert Reamzy - votul publicului
  •  Cezar Dometi - decizie Moga
Rezultate Vocea Romaniei sezonul 2 - live-uri 2

Rezultate Vocea Romaniei sezonul 2 - live-uri 2

Vezi și lista primilor 8 concurenți aleși în primele live-uri Vocea Romaniei

Citește mai multe despre Horia BrenciuLoredana GrozaMarius MogaSmileyTibi Scobiola
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Imnul național al României, de la apariție la manelizare - VIDEO

De-a lungul istoriei imnul național a căpătat forme și rezonanțe diverse, reflectând de fiecare dată regimul politic aflat la putere,...

Închide