Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Vocea României - Etapa live-urilor - a doua parte

A doua parte a live-urilor din concursul Vocea Romaniei a fost difuzata la Pro TV pe 1 decembrie. Vezi cine merge mai departe la Vocea României, citind impresiile noastre si centralizarea concurentilor.

Publicat

pe

Pro TV a ales să serbeze Ziua Națională cu o ediție neașteptată a competiției Vocea României, în care concurenții au interpretat în special melodii românești (cu unele excepții). Andra, Horia Breciu alături de Monica Anghel, Cristi Minculescu în duet cu Loredana și Doina Spătaru au cântat în pauzele dintre echipe și televotare. Emisiunea a demarat însă cu o interpretare specială a imnului, toți concurenții fiind reuniți pe aceeași scenă.

Cristi Minculescu a cantat Strada Ta alaturi de Loredana la Vocea Romaniei

Cristi Minculescu a cantat piesa Strada Ta alaturi de Loredana la Vocea Romaniei

Echipa Brenciu

Soliștii lui Horia Brenciu au fost primii care au intrat în concurs. Laurian Manta a cântat "România". El nu și-a stăpânit lacrimile, piesa fiind plină de sensibiliate. Parafrazând un vers al acesteia, "noi, românii suntem mândri" să descoperim voci atât de frumoase și de tinere.

Laurian Manta live la Vocea Romaniei

Laurian Manta a demonstrat multă sensibilitate la Vocea Romaniei

Ioana Bianca Cristea a pus apoi în scenă melodia Oanei Sîrbu - "Te iubeam". Interpretarea a fost însoțită de o coregrafie ce a stârnit controverse.

Ioana Bianca Cristea live la Vocea Romaniei

Ioana Bianca Cristea live la Vocea Romaniei

Julie Mayaya a mizat pe piesa Elenei Cârstea "Dacă ochii tăi". Tânăra a venit cu o interpretare ceva mai soul, prospețimea fiind apreciată inclusiv de antrenori. Timbrul concurentei i-a plăcut mult Loredanei, care a remarcat forța interpretării. Cât despre Horia Breciu, acesta s-a declarat mândru până în Congo de Julie, întărindu-și aprecierile făcute încă de la momentul "Black or White".

Julie Mayaya live la Vocea Romaniei

Julie Mayaya a fost salvată de Horia Brenciu si merge mai departe la Vocea Romaniei

Votul publicului l-a salvat de la eliminare pe Laurian. Vocea de 16 ani a avut cea mai mare susținere din partea spectatorilor și fanilor Vocea României. Horia Brenciu a făcut greaua alegere în favoarea "petei de culoare". Julie Mayaya va merge mai departe în concurs.

Echipa Loredana

Teodor Manciulea a arătat câtă viață și câtă luptă are o inimă de 16-17 ani. Concurentul a interpretat piesa de debut a Loredanei Groza, cea care a ținut loc și de declarație în momentul alegerii antrenorului în preselecții. Teodor a recunoscut că în ultimul an s-a simțit tot mai atras de muzica Loredanei. Melodia aleasă - "Inimă de 16 ani" - face parte de pe albumul "Bună seara, iubite", înregistrat de Loredana Groza împreună cu Adrian Enescu.

Teodor Manciulea live la Vocea Romaniei

Teodor Manciulea a pus la bătaie inima de 16 ani la Vocea Romaniei

Nicoleta Gavriliță a cântat "Un actor grăbit", cântectul Laurei Stoica. Concurenta a încercat să atingă timbrul regretatei soliste. Nicoleta a dovedit mai multă încredere în interpretare de data aceasta, dar ceva a lipsit. Piesa nu este una simplă, iar până la perfecțiune nu a mai fost mult.

Nicoleta Gavriliță live la Vocea Romaniei

Nicoleta Gavriliță ne-a reamintit de Laura Stoica la Vocea Romaniei

Cristi Nistor a cântat și dansat Kalashnikov & Gas Gas. Interpretarea n-a mai fost în limba română, dar piesa lui Goran Bregovic a adus o schimbare de ritm și tonus în desfășurarea emisiunii.

Cristi Nistor live la Vocea Romaniei

Cristi Nistor a combinat Ciocârlia și dansul lui Bregovic la Vocea Romaniei

Centralizarea voturilor publicului l-a indicat favorit pe Cristi Nistor, iar Loredana și-a ales fanul, pe Teodor Manciulea.

Echipa Moga

David Bryan a cântat într-o limbă română curată piesa "Cerul" a formației Proconsul. Melodia întipărită în sufletul publicului cu timbrul lui Bodo a beneficiat de o interpretare diferită, dar pe gustul lui... Horia Brenciu. Lejeritatea demonstrată de David a fost apreciată și de Loredana sau Smiley.

David Bryan live la Vocea Romaniei

David Bryan, englezul ce-a devenit român la Vocea Romaniei

Lui Robert Reamzy, Moga i-a ales melodia lui Terence Trend D'Arby - "Sign your name". Șirul cântecelor românești a fost iar întrerupt, dar în beneficiul muzicii. Copleșit de emoții, Robert a rămas în aceeași zonă interpretativă sensibilă și melodioasă ca la preselecții.

Robert Reamzy live la Vocea Romaniei

Robert Reamzy, supranumit "Michael" la Vocea Romaniei

Cezar Dometi a intrat în concurs cu melodia "De-ai fi tu salcie la mal". Impactul interpretării a fost cu atât mai mare cu cât lumea știe piesa într-o interpretare feminină. Dată fiind rezonanța celebră a cântecului pe vocea Mihaelei Mihai, Cezar a reușit o performanță deosebită. Vocea lui și neobișnuitul momentului au fost salutate de cei 4 antrenori.

Cezar Dometi live la Vocea Romaniei

Cezar Dometi a surprins cu interpretarea piesei De-ai fi tu salcie la mal

Publicul l-a ales pe Robert Reamzy, acesta atrâgându-și numeroși fani încă de la preselecții. În privința lui Moga, compozitorul l-a ales pe Cezar Dometi.

Echipa Smiley

Mihail Gheorghe a fost primul ce a cântat dintre oamenii lui Smiley. Mihail a intrat în pielea lui Little Richard, cântând deopotrivă vocal și la pian piesa "Good Golly Miss Molly".

Mihail Gheorghe live la Vocea Romaniei

Mihail Gheorghe la pian si voce

Tibi Scobiola a ales o doină din folclor - "Ană, zorile se varsă" cunoscută prin interpretarea lui Ioan Bocșa. Alegerea a fost justificată prin ocazia festivă a Zilei Naționale a României. Varianta lui Tibi a fost ușor diferită față de original, pe final. Piesa a fost cântată inclusiv de Loredana pe unul dintre albumele sale.

Tibi Scobiola live la Vocea Romaniei

Tibi Scobiola a apelat la folclor in concursul Vocea Romaniei

Ultima concurentă a fost Andreea Olariu, ce a cântat "Show Me How You Burlesque" (Christina Aguilera). Interpretarea ei a fost diferită de celelalte evoluții feminine ale serii. Baletul lui Edi Stancu a ajutat la crearea unui moment dinamic, cinematografic. Andreea a obținut premiul juriului la concursul italian "Io Canto".

Andreea Olariu live la Vocea Romaniei

Andreea Olariu a adus musicalul la Vocea Romaniei

Tibi Scobiola a fost alesul telespectatorilor, iar Smiley a mers mai departe în concursul Vocea României cu Andreea Olariu.

Cine merge mai departe la Vocea României - centralizare

În urma prestațiilor din seara de 1 decembrie 2012, concurenții care merg mai departe în concursul Vocea României sunt:

 • Echipa Smiley:
  • Tibi Scobiola - votul publicului
  • Andreea Olariu - decizie Smiley
 • Echipa Loredana:
  • Cristi Nistor - votul publicului
  • Teodor Manciulea - decizie Loredana
 • Echipa Brenciu:
  • Laurian Manta - votul publicului
  • Julie Mayaya - decizie Brenciu
 • Echipa Moga:
  • Robert Reamzy - votul publicului
  •  Cezar Dometi - decizie Moga
Rezultate Vocea Romaniei sezonul 2 - live-uri 2

Rezultate Vocea Romaniei sezonul 2 - live-uri 2

Vezi și lista primilor 8 concurenți aleși în primele live-uri Vocea Romaniei

Emisiuni radio-tv

Află ce concurenți au urcat pe scena X Factor 2021 în cea de-a patra ediție a emisiunii - VIDEO

Citește rezumatul ediției din 17 septembrie a emisiunii X Factor. Află ce concurenți au impresionat cu interpretările lor și merg în etapa următoare a show-ului.

Publicat

pe

X Factor România 2021 (juriul sezonului 10)
X Factor România 2021 (juriul sezonului 10) │ FOTO: Antena 1

A patra ediție a show-ului X Factor a adus din nou în atenția publicului concurenți dornici să demonstreze talentul pe care îl dețin. Voci puternice, momente pline de emoție, dar și interpretări mai puțin fericite au creat o seară de vineri completă.

Despre echipele X Factor 2021:

Anul acesta, Ștefan va antrena băieții sub 24 de ani, Loredana se va ocupa de concurenții (fete și băieți) cu vârsta de peste 24 de ani, Delia este liderul grupurilor, iar Florin Ristei le va lua sub aripa sa pe concurentele sub 24 de ani.

De asemenea, fiecare jurat are disponibile 10 locuri în echipa sa. Concurenții care primesc 3 DA rămân în concurs și sunt puși pe o listă de așteptare, iar cei care primesc 4 DA merg direct în bootcamp.

Ce concurenți au urcat pe scenă în a patra seară de X Factor 2021

Petru Georoiu

Petru are 17 ani și este elev la liceul Dinu Lipatti, secția "Arta Actorului". Colegii de teatru i-au sugerat să se înscrie la emisiune. Participarea la X Factor a fost prima reprezentație în calitate de cântăreț, dar acest lucru nu s-a văzut. Petru a pășit pe scenă plin de încredere și entuziasm și a interpretat piesa "Muro Shavo".

Delia și Loredana au fost încântate de moment, chiar dansând în ritmurile melodiei, însă Ștefan și Florin nu au fost impresionați de alegerea muzicală. Astfel, cei doi jurați i-au sugerat concurentului să cânte altă piesă. Acesta a ales "Put Your Head On My Shoulder", o alegere mai reușită ce i-a pus în valoare timbrul special. Petru a primit 4 DA și merge direct în Bootcamp.

Georgiana Nuțu

Giorgiana a venit la X Factor ca să afle dacă are o voce bună și un timbru special. Concurenta a urcat pe scenă cu o atitudine extrem de serioasă, aspect observat și de cei patru jurați. Cu toate acestea, a reușit să primească 3 DA după ce a cântat piesa "Superficial Love" (Ruth B.)

Nick Casciaro

Nick are 31 de ani și este originar din Italia. A venit la X Factor să impresioneze cu vocea sa, nu doar cu aspectul fizic care a fost din start observat de Loredana și Delia. Concurentul a reușit să facă ce și-a propus și de îndată ce a cântat prima notă, întreaga audiență a fost uluită.

Nick a cântat piesa "Leave a Light On" și a mers direct în Bootcamp cu 4 DA.

"Băi, avem câștigătorul X Factor pe scenă, bă, băiatul!", a spus Delia.

Nora Deneș

Nora vine din Baia Mare și are 39 de ani. Se consideră o persoană atipică, un experiment pentru "deschiderea" societății. Cu aceeași energie specială a venit și la X Factor, unde a interpretat "Man Down" atât cu vocea, cât și la ukulele.

"Ești un exemplu pentru foarte mulți prichindei care se perindă pe aici. Care vin fricoși, lipsiți de curaj și cu niște abordări foarte bătrânicioase. Ești un exemplu și a sunat formidabil ce ai cântat. Ai o voce perfectă, pe care știi să o folosești foarte bine", a spus Delia.

Nora a primit 3 DA din partea juraților și se află pe lista de așteptare a Loredanei.

Laura Brumă

Concurenta în vârstă de 18 ani a mărturisit că a început să cânte la biserică. A învățat apoi să cânte la mai multe instrumente precum tobe, pian și chitară. Încurajată de prietena sa și de câinele lor, Laura Brumă a pășit pe scenă și a interpretat piesa "Juice", cântată de Lizzo.

Jurați au fost de părere că Laura mai are de lucru, însă există potențial. Mai mult, energia transmisă de concurentă a fost pe gustul celor patru jurați. Laura a primit 3 DA și este pe lista de așteptare.

Ariana Gălbenuș

Ariana a mai cântat pe scene, dar niciodată pe una atât de mare. Concurenta a vrut să-și arate calitățile vocale și pentru asta a ales să interpreteze piesa "Don't Rain on My Parade, a celebrei Barbra Streisand.

Ariana a primit 3 DA și se află pe lista de așteptare a lui Florin Ristei.

Andrei Calancea

Andrei i-a emoționat pe jurații X Factor cu povestea de viață și cu interpretarea muzicală. Deși este nevăzător, acest lucru nu l-a împiedicat să-și îndeplinească visurile, X Factor fiind unul dintre acestea. Concurentul a mărturisit că muzica este viața lui și ar face orice pentru ea. A învățat singur să cânte la muzicuță, pian, fluier sau tilincă.

Andrei a interpretat inițial o compoziție proprie, omagiu adus tatălui său care a decedat recent. Apoi, concurentul a cântat piesa "Je suis le meme". Jurații i-au acordat 4 DA și Andrei merge direct în Bootcamp.

Daria Peltea

Daria Peltea este îndrăgostită de muzică, dorindu-și încă de la vârsta de 14 ani să participe la emisiunea X Factor. Totuși, a renunțat atunci la plan pentru a se dedica școlii și examenelor. Acum, la vârsta de 18 ani, concurenta și-a luat inima în dinți și a decis să se înscrie la emisiune.

Cu o prezență caldă, Daria a urcat pe scena emisiunii și a interpretat "Stand Up", o melodie cu un mesaj puternic. Jurații au fost impresionați, astfel că i-au acordat 4 DA. Daria merge în Bootcamp, în echipa lui Florin Ristei.

Viorel Stănescu

Viorel a venit din Galați pentru a crea un moment de neuitat pe scena X Factor. Concurentul a interpretat piesa "Love Is All Around" (DJ Bobo). Mai mult, Viorel a arătat și o serie de mișcări de dans ce i-au cucerit pe jurați. La un moment dat, Loredana și Delia au venit pe scenă și au dansat cu Viorel.

Mai în glumă, mai în serios, Viorel a primit 3 DA de la jurați și se află pe lista de așteptare a Loredanei.

Ceilalți concurenți care nu au trecut de prima etapă a emisiunii sunt următorii:

 • Rubie Bacî, adolescenta care a cântat "Te iubeam".
 • Amanda Aprotosoaei, tânăra care a interpretat "Billie Jean".
 • Marian Ungureanu, concurentul care a cântat "Cerul" de la Proconsul.
 • Patrik Mureșan, cel care a cântat piesa "You're My World" (Tom Jones).
Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Inception la Masked Singer 2021: o "mască" s-a aflat în spatele altei măști - VIDEO

Cea de-a doua ediție a emisiunii Masked Singer a adus în fața telespectatorilor noi măști gata să cucerească cu interpretări spectaculoase. Din păcate, una dintre ele a părăsit competiția, dezvăluindu-și adevărata identitate. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Emoji
Emoji │ FOTO: PRO TV

Cea de-a doua ediție a show-ului de la PRO TV a venit cu o nouă demascare. Opt personaje s-au duelat în cea de-a două rundă a noului sezon pentru a-și asigura un loc în etapa următoare. Perechile au arătat astfel: Pisica vs. Oul Dragonului, Gheișa vs. Steaua, Pinguinul vs. Emoji și Robotul vs. Șarpele.

Cele opt măști au adus pe scenă momente de neuitat. Personajele au interpretat piese ca "Toxic" (Pisica), "Say Something" (Oul Dragonului), "TOY" (Gheișa), "Bring Me To Life" (Steaua), "Despablito" (Pinguinul), "I want it that way" (Emoji), "Panamera" (Robotul) și "Cancion Del Mariachi" (Șarpele).

În urma duelurilor, patru personaje riscau să ocupe ultimul loc în clasament: Pisica, Steaua, Emoji și Șarpele. După a doua rundă de vot, personajul care a fost eliminat și, prin urmare, demascat a fost Emoji. În spatele măștii s-a aflat solistul Carla's Dreams, "masca" din spatele măștii.

Evoluția personajului Emoji la Masked Singer 2021:

Înainte de a urca pe scenă, Emoji a oferit celor patru detectivi, Mihaela Rădulescu INNA, Alex Bogdan și Horia Brenciu, o serie de indicii care să-i ajute să descopere cine se ascunde de fapt în interiorul ei. Cu toate acestea, detectivii au avut de furcă încercând să ghicească cine se află în spatele măștii.

Indiciile oferite de Emoji:

"Sunt cea mai fericită mască din seara asta. Zâmbetul meu e inconfundabil. Pe teren am intrat destul de greu. Imediat cum am pus piciorul pe minge, am știut că ceea ce fac va deveni fenomenal. Am jucat pe toate posturile - portar, mijlocaș, însă cel mai bine m-am descurcat în atac. Nu mi-am asumat singur niciodată reușitele. Am plecat la drum cu o echipă și am devenit din ce în ce mai puternici împreună.

Liga județeană - o nimica toată. Campionatul național l-am avut la degetul mic, dar visul nostru a fost campionatul mondial. Fanele au fost la fel de multe ca și meciurile. Unele s-au calificat, altele au primit cartonaș roșu. De câțiva ani am devenit un reper și îmi place să cred că talentul se poate șlefui. Unde am simțit talent, am încurajat și am împărtășit ceea ce știu".

Părerile juraților despre Emoji:

Indiciile oferite de personaj l-au făcut pe Horia Brenciu să se gândească la un sportiv. Gică Hagi, Florin Răducioiu, Ilie Dumitrescu sau Viorel Moldovan au fost câteva nume la care juratul s-a gândit.

"Coapsele lui sunt de om de televiziune, în niciun caz de fotbalist", a spus Mihaela Rădulescu, fiind de părere că sub mască ar putea fi Mircea Badea.

INNA și Alex Bogdan au ghicit domeniul în care activează masca Emoji - muzica. Astfel, INNA a crezut că personajul poate fi jucat de Pepe, iar Alex Bogdan s-a gândit la Smiley.

Ei bine, așa cum s-a menționat anterior, sub masca Emoji s-a aflat solistul Carla's Dreams, care a mărturisit că principalul motiv pentru care a participat la emisiune a fost INNA. Cei doi sunt prieteni de mai bine de 10 ani și lucrează împreună. Piesa cu care a debutat Carla's Dreams este o colaborare cu INNA. Chiar și ținutele celor doi au fost asemănătoare - haine negre cu paiete.

"Nu m-am așteptat niciodată să fii sub mască. Nu m-am așteptat niciodată să ne faci surpriza asta. Era ceva ce nu mi-am imaginat vreodată", a mărturisit INNA.

VIDEO: Momentul personajului Emoji la Masked Singer 2021

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Delia Andrei i-a cucerit pe jurații X Factor cu melodia "Rise Up" - VIDEO

Delia a fost o surpriză plăcută în cea de-a treia rundă de audiții de la X Factor 2021. Vocea specială a concurentei i-a făcut pe jurați să o trimită direct în Bootcamp. Te invităm să urmărești momentul.

Publicat

pe

Delia Andrei la audițiile X Factor 2021
Delia Andrei la audițiile X Factor 2021 │ FOTO: Antena 1

Delia are 16 ani și este originară din Bacău. Concurenta a mărturisit că este pasionată de make-up și muzică, pentru cea din urmă fiind inspirată chiar de jurata Delia al cărei nume îl poartă. Adolescenta a venit la X Factor însoțită de tatăl său, care se declară cel mai mare susținător.

Delia Andrei a interpretat piesa "Rise Up" și a impresionat jurații cu prestația sa. Le-a depășit așteptările și a demonstrat că merită un loc în concursul muzical pentru că are ce să arate.

"Delia, m-ai surprins! Mi-a plăcut foarte tare de tine. Eu am băieții anul ăsta, dar mi-ar fi plăcut să fii în echipa mea. Ai un mare DA din partea mea!", i-a transmis Ștefan Bănică.

Atât Loredana, cât și Delia au lăudat abilitățile vocale pe care le deține Delia, mai ales la o vârstă atât de fragedă. 

"Mi-ar plăcea ca peste 10, 12, 13 ani să fii la nivelul Deliei și mi-ar plăcea ca eu să pot contribui anul ăsta un pic la dezvoltarea ta, așa că-ți dau un DA!", a spus Florin.

Cu 4 DA, Delia Andrei a mers direct în Bootcamp, în echipa lui Florin Ristei.

VIDEO: Delia Andrei în audițiile X Factor 2021:

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Trending