Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Urmărește o filmare de pe noul DVD Metallica, Quebec Magnetic - VIDEO

The Day That Never Comes, prima piesa extrasă de pe noul DVD Metallica, Quebec Magnetic, poate fi urmarita pe InfoMusic mai jos. Materialul va avea lansarea pe 10 decembrie și a fost filmat în timpul turneului Death Magnetic.
Metallica

Metallica

Metallica va lansa pe 10 decembrie un nou DVD intitulat Quebec Magnetic. Discul va fi disponibil in format DVD și Blu-ray si a fost înregistrat cu ocazia concertelor susținute la Colisee Pepsi, Quebec, Canada când formația se afla în turneul Death Magnetic. Înregistrarea piesei The Day That Never Comes, extrasă de pe acest DVD poate fi urmărită mai jos.

Metallica

Metallica (Foto: www.facebook.com)

Quebec Magnetic marchează o premieră pentru formație, deoarece va fi primul produs oficial lansat prin intermediul propriei case de discuri Blackened Recordings. Consultă tracklist-ul Death Magnetic și declarația Metallica.

Metallica - The Day That Never Comes

Citește mai multe despre Metallica
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Primul nume confirmat la OST FEST 2013, KING DIAMOND concertează la București

KING DIAMOND va aduce la OST FEST 2013 unul dintre cele mai spectaculoase show-uri din istoria divertismentului. În ultima zi...

Închide