Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei

Trupa RUSH va fi inclusă în Rock & Roll Hall of Fame în 2013

Rockerii canadieni din trupa RUSH vor fi incluși în galeria Rock & Roll Hall of Fame anul viitor. Ceremonia de introducere va avea loc pe 18 aprilie 2013 la Nokia Theatre în Los Angeles.
Trupa RUSH in 2012

Trupa RUSH in 2012

Rockerii canadieni din trupa RUSH vor fi incluși în galeria Rock & Roll Hall of Fame anul viitor. Ceremonia de introducere va avea loc pe 18 aprilie 2013 la Nokia Theatre în Los Angeles.

Trupa RUSH in 2012

Trupa RUSH in 2012

Basistul și solistul Geddy Lee a declarat pentru revista Rolling Stone: "Este o onoare formidabilă și vom apărea cu zâmbetul pe buze... Mama mea este acum fericită, deci a meritat." El a apreciat efortul fanilor care au susținut cauza. "Mă simt ușurat pentru ei și vom împărți această onoare împreuntă cu ei, cu siguranță".

Alături de Rush, anul viitor vor mai fi incluși în Rock & Roll Hall of FamePublic Enemy, Heart, Randy Newman, Albert King și Donna Summer - dintr-o listă mai lungă de nominalizări.

"Suntem onorați pentru includerea în Rock & Roll Hall of Fame. Toți trei apreciem fanii noștri loiali, care prin susținere și dedicație au făcut acest lung drum posibil. PS: Mulțumiri speciale mamelor noastre pentru că au votat de 6000 de ori!", a declarat cu umor trupa RUSH într-un comunicat oficial.

Trupa RUSH a fost fondată în august 1968 în Toronto și a debutat discografic în 1974 cu albumul omonim. Formația este deja inclusă în Canadian Music Hall of Fame din 1994. Formula curentă îi reunește pe Geddy Lee (voce, bass, clape), Alex Lifeson (chitară, backing vocal) și Neil Peart (tobe, percuție). Ei au lansat discul Clockwork Angels pe 12 iunie 2012, fiind cel de-al 19-lea album de studio din carieră. "The Wreckers" este ultimul single extras de pe acest disc la sfârșitul lunii august.

LYRIC VIDEO: RUSH - The Wreckers

 

Citește mai multe despre Rush
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
TATU la Vocea României – Etapa live-urilor – partea a patra

O nouă etapă live le-a oferit celor din public oportunitatea de a-și vota favoriții din echipele antrenorilor Moga și Loredana....

Închide