Urmărește-ne în Social Media

Premii muzicale

Trupa RUSH va fi inclusă în Rock & Roll Hall of Fame în 2013

Rockerii canadieni din trupa RUSH vor fi incluși în galeria Rock & Roll Hall of Fame anul viitor. Ceremonia de introducere va avea loc pe 18 aprilie 2013 la Nokia Theatre în Los Angeles.

Publicat

pe

Trupa RUSH in 2012
Trupa RUSH in 2012

Rockerii canadieni din trupa RUSH vor fi incluși în galeria Rock & Roll Hall of Fame anul viitor. Ceremonia de introducere va avea loc pe 18 aprilie 2013 la Nokia Theatre în Los Angeles.

Trupa RUSH in 2012

Trupa RUSH in 2012

Basistul și solistul Geddy Lee a declarat pentru revista Rolling Stone: "Este o onoare formidabilă și vom apărea cu zâmbetul pe buze... Mama mea este acum fericită, deci a meritat." El a apreciat efortul fanilor care au susținut cauza. "Mă simt ușurat pentru ei și vom împărți această onoare împreuntă cu ei, cu siguranță".

Alături de Rush, anul viitor vor mai fi incluși în Rock & Roll Hall of FamePublic Enemy, Heart, Randy Newman, Albert King și Donna Summer - dintr-o listă mai lungă de nominalizări.

"Suntem onorați pentru includerea în Rock & Roll Hall of Fame. Toți trei apreciem fanii noștri loiali, care prin susținere și dedicație au făcut acest lung drum posibil. PS: Mulțumiri speciale mamelor noastre pentru că au votat de 6000 de ori!", a declarat cu umor trupa RUSH într-un comunicat oficial.

Trupa RUSH a fost fondată în august 1968 în Toronto și a debutat discografic în 1974 cu albumul omonim. Formația este deja inclusă în Canadian Music Hall of Fame din 1994. Formula curentă îi reunește pe Geddy Lee (voce, bass, clape), Alex Lifeson (chitară, backing vocal) și Neil Peart (tobe, percuție). Ei au lansat discul Clockwork Angels pe 12 iunie 2012, fiind cel de-al 19-lea album de studio din carieră. "The Wreckers" este ultimul single extras de pe acest disc la sfârșitul lunii august.

LYRIC VIDEO: RUSH - The Wreckers

 

Trending