Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Trupa Lotus a lui Cristi Minculescu va concerta de Revelion în două piețe din București

Formația Lotus cu solistul Cristi Minculescu va concerta în formula completă de Revelion in Piața Constituției și Piața Revoluției. Vezi la ce ore au loc cântările de pe 31 decembrie și ce planuri are trupa pentru începutului lui 2013.

Urmărește-ne pe

Prima cântare live într-o piață publică a lui Cristi Minculescu după plecarea din IRIS va avea loc cu prilejul serbării Revelionului 2013. Formația Lotus în formula completă de cinci va cânta la trecerea dintre ani în două piețe bucureștene. Concertele din Piața Constituției la ora 20.00 și din Piața Revoluției la ora 22.00 vor fi transmite în direct de cele mai importante posturi de televiziune. În cadrul grupului Lotus, Cristi Minculescu este acompaniat de Judy Seutter - chitară, Boris Rusakov - bass, Mauro Ciccarelli - tobe și Regina Hammerle - backing vocal.

Cristi Minculescu si Judy Seutter in True Club

Cristi Minculescu si Judy Seutter in True Club

Chiar dacă publicul nu cunoaște încă vreun material Lotus, în jurul noii trupe a lui Cristi Minculescu s-a creat multă efervescență. Sute de spectatori s-au înghesuit la cele 4 concerte acustice susținute în cluburi din țară de Cristi împreună cu chitaristul Judy Seutter. Cântarea de la București a bucurat fanii înghesuiți în True Club cu un setlist de cover-uri după piese rock foarte îndrăgite. Află mai detalii și vezi fotografii în recenzia concertului.

La sfârșitul lunii ianuarie 2013, Lotus va susține și primele concerte în săli. Între timp, Cristi Minculescu și noii săi colegi pregătesc înregistrarea primelor compoziții. Solistul are în vedere și extinderea colaborării cu Paula Seling, concretizată până acum în piesa “Lumi paralele”.

Totodată, Fundația Phoenix a anunțat că plănuiește continuarea turneului acustic al duo-ului Cristi & Judy prin mai multe orașe din țară, în teatre și săli de concerte.

Citește mai multe despre Cristi MinculescuLotus
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert Bad Boys Blue la București în luna februarie 2013

Bad Boys Blue, trupa simbol a pop dance-ului anilor '80 va sustine pe 15 februarie 2013 un concert la Cinema...

Închide